REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

no pojaw się

# piotrek

26.01.2007 23:37

O! Matka no wreszcie pisnęła coś luzem i jakoś nie kojarzon jej wreszcie z łobuzem, jest w forum na qforum, ogólnym i gada, swe myśli na forum ot rem rozpowiada, choć wnerwia mnie strasznie w niektórych zapisach,toć to ja doceniam ją czasem w mych myślach......

Matka_Sławka_z_Gdańska

27.01.2007 11:38

Wspomnienie wiezienia na Sikawie wzrusza i przywoluje przed oczy wyobrazni piekna scene, w ktorej aktor Walczewski Marek pelniacy obowiazki naczelnika tego zakladu w czasie audiencji u samego dyrektora zakladow penitencjarnych, audiencji, ktora jest dla niego wizyta ostatniej szansy, prezentuje ...... makietke zakladu i celi, z ktorej jedyne wyjscie prowadzi przez korytarz uzbrojony w ...
czarcia zapadke !
Ha, ha, ha... Pamietacie ?

# piotrek

27.01.2007 17:39

dawniej się to nazywała sztuka...dzisiaj bzyknie na zakrystii z zakościelnym wstrętna mucha, i szum wszędzie się podnosi, każdy głowę sztywno nosi, że na sztuce jest filmowej, niczym w prasie kolorowej, świat jest piękny, taki prosty, a mnie w nosie kwitną krosty, kiedy słucham rozmów wszelkich o aktorach naszych wielkich z telenowel i tańczenia...a do tego z namaszczenia gwiazdorami ich mianują,super leszczy wyłapują,bo tatulo rezydencik swej córuni już prezencik zrobi szczery, tylko do jasnej cholery...tyle zdolnych jest polaków, w kolejeczce czeka skromnie, za to banda łapserdaków, nie ma taty robotnika, choć profesja ich jedyna-przerzucanie obornika.
A zapadka czarcia....git, bo pawlicki nie grał w kit, zresztą aktor z niego wielki...wypierają ich nowelki, z markiem spotkał się "przed burzą" i z henrykiem nie za dużym, wzrostem tylko powiem krótko, szkoda tych talentów z bródką...dzisiaj trole jakieś skaczą co się aktorami znaczą...a zagrajta eligiusza jak to marek zrobił kiedyś, prędzej w pory nawalita....aktorzyny to a nie elita.

REKLAMA

# clio

31.01.2007 13:49

piotrusiu a zupke mleczna juz dzisiaj jadłeś?
na wieczór?
nie zapomnij!
poziom rymów wskazuje na grysik

# piotrek

01.02.2007 21:54

Piłem kefirek renóweczko, nie mleczko...jak się czujesz na siłach i płynie w twych żyłach, choć mała namiastka honoru, to pokaż tu wszystkim na tym właśnie forum, że umiesz powalczyć rymami z piotruniem i krasnoludkami....i gamoniami.

# clio

02.02.2007 13:40

piotrusiu
twoje "rymy" są jak zwykle żenująco dziecinne
możesz powalczyć na nie z grupą starszaków z przedszkola
o ile cię nie zagną.
weż się lepiej za łopatę to będzie z ciebie jakiś pozytek

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA