Forum › Targówek
# yyy 08.05.2012 18:42 |
|
Niestety nasze społeczeństwo to banda brudasów... Zresztą wielu wyznaje zasadę "nie moje czyli niczyje, można niszczyć". I nie dotyczy to tylko lasów...
|
# jeszcze nie radny 20.06.2012 21:30 |
|
A może warto by było się zastanowić nad monitoringiem np. przy miejscach wjazdu do lasku i od razu widać by było kto zaśmieca, a jeśli nie to ogrodzić i wpuszczać bydło w dzień wtedy każdy by widział co drugi robi
bo ja się zastanawiam np. gdzie się załatwiają pieski z okolicznych nowych osiedli |
# chmiel75 27.06.2012 11:23 |
|
Precz z grilami w lasach! Smród i ilości śmieci po takim afiszowaniu sie karkówką są porażające.
|
# spacerowicz 29.08.2012 17:24 |
|
#chmiel75 napisał(a) 27.06.2012 11:23 Precz z grilami w lasach! Smród i ilości śmieci po takim afiszowaniu sie karkówką są porażające. Popieram. Już nie mówiąc o zagrożeniu pożarowym. Wspomnianych w artykule opon i karoserii samochodowych w lesie nie widziałem, a śmieci występują zwłaszcza w pobliżu wspomnianych ognisk lub grilowisk. Co do psów, to nie spotkałem się ze zjawiskiem sprzątania po pupilkach. Niektórzy mieszkańcy Targówka nawet specjalnie przywożą do lasu swoje czworonogi we wiadomym celu. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.