Forum › Wola
# mac 27.05.2013 11:17 |
|
Powodem nie są roszczenia spadkobierców, tylko niekompetencja Prezydenta m.st. Warszawy.
|
# Ja... 27.05.2013 16:53 |
|
W artykule jest mowa o władzach dzielnicy...
Aż nie do wiary, jak polityczni przeciwnicy HGW ośmieszają się w większości wypowiedzi... |
# Chłopak z Woli 27.05.2013 19:27 |
|
Nie róbmy z Woli i w ogóle z całej Warszawy więzienia albo getta. Na każdym skrzyżowaniu kamery itp. po co to? Pomysł z pomnikiem jak najbardziej słuszny, ponieważ wiele osób przelało krew za to miasto......
Przestępczość drastycznie zmalała, a wy jeszcze bardziej chcecie żeby zwiększyć inwigilację. Grodzone osiedla, furtki, kamery, zostawianie dowodów na wejściu, ochrona. Paranoja, wychowałem się wczasach kiedy było wiele morderstw, awantur i w ogóle przelanej krwi i jakoś żyję i mam się dobrze..... Lepiej czcić pamięć ofiar niż kontrolować społeczeństwo. |
# Matthias 27.05.2013 21:30 |
|
Po co i na co te pomniki? Trzeba upamiętniać takie wydarzenia ale takim kosztem? tym bardziej ,że są w tych miejscach symbole tj. Krzyż czy tablice które przypominają nam o tej smutnej historii - to jest chore! Monitoring powinien być już dawno i na to powinny zostać wydane pieniądze a nie wyrzucanie w błoto!
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuWola
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.