REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Nauka jezyków obcych online

# DUCH

05.12.2016 17:41

nauka jezyków online jest strasznie dogodno formo szybkiego uczenia.Polecam nauke niemieckiego lub francuskiego u antoniego przez skaypa sam korzystałem i jestem zadowolony w przeciągu trzech tygodni nauczyłem sie mówić płynnie po niemiecku i opanowałem podstawy francuskiego.W skali od 1do5 dałbym maksymalno ilość punktów 5.Spróbujcie sami napewno nie będziecie żałować pozdrawiam

orresst

06.12.2016 18:45

Wszyscy sobie zadają pytanie jak uczyć się angielskiego, ja tak samo do niedawna uczyłam się angielskiego w szkole SPEAK UP http://speak-up.pl/pl/metoda/poziomy + inne duże miejscowości ! Dzięki nim wyjechałam do pracy za granicę ! Tam zobaczyłam, że najlepiej uczyć się języka, gdy przebywa się w otoczeniu osób, które posługują się tym językiem. Chcąc nie chcąc musiałam mówić po angielsku ale kursy ze SPEAK UP na początku dały mi bardzo dużo !

# Wiola 26

07.12.2016 11:52

Inwestowanie w swój rozwój to najlepsza inwestycja, tym bardziej w języki. Teraz nikt nie pyta się nawet czy znasz angielski od razu pyta o drugi język. Stąd wiele szkół językowych proponuje dodatkowy kurs, kusząc tym potencjalnych klientów. Będąc na studiach również chodziłam na takie zajęcia, później wzięłam pożyczkę na dwutygodniowy pobyt w Anglii - wszystko o chwilówkach, jak nie robić błędów , warto poczytać na LOANDO artykuły, dzięki czemu zdobędziemy wiedzę na temat finansów - i nie żałuję. Tylko pobyt w innym kraju zmusił mnie do mówienia w obcym języku. Teraz cały czas doszkalam się w swoim domowym zaciszu, a mogę to robić dzięki dobrej podstawie językowej zdobytej na studiach.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA