REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Nasi kochani Paulini!!!!!

# piła.

12.11.2004 20:10

Brawo chłopaki (jeszcze ).Przez myśl by mi nie przeszło co wy możecie wyprawiać.No bo popatrzcie ludzie.Oficjalnie to wy jak najdalej od polityki ,zgodnie z deklaracją przełożonego na Jasnej Górze i w W-wie -Glempa.Tylko modlitwa dla ludzi i za ludzi.No i jak to Mosze mawiał od czasu do czasu mały interesik.Ale mały.Taki żeby nie zauważyła Jasnogórska Pani.Pieniądze brać po cichu małe i duże i nie odmawiać.Nawet modlitwy.Zrobią to wierni.Na chwałę.I możecie spojrzeć w oczy wszystkim.PREZYDENTOWI.Często wychodzicie .BO nie wszystko powiedzą przy was.Macie technikę.Potem się odsłucha i temu co trzeba podpowie.Wie przeor i wie skromny ojczulo.Nazwał bym was po chłopsku -zwykłe b....ki.Jutro jak gdyby nigdy nic pójdziecie do Prezydenta prosić by się wstawił się za wami i namówił na zrzutkę -Na Opatrzność .Jak po tym można spowiadać?Jakimi kryteriami można oceniać innych którzy czynią zło nie zawsze świadomie.Jak?? Czy faryzeusz to wzór-dla was? Na tej kanwie rodzi się we mnie propozycja do władz kościelnych .Ujawnijcie wszystkich donosicieli (Departament IV ) bo tak jak cały Naród to pierwsi powinniście podlegać weryfikacji.W imie wspólnego dobra.Spowiadacie z grzechów a potem XYZ.....Płomienne kazania :nie dobra są najważniejsze ,człowiek,skromność itd.Czy razem nam nie wstyd??

# joll.

13.11.2004 16:59

Także mi trudno uwieżyć że w takich sprawach można grać na paru fortepianach.

# Matka Sławka z Gdańska

13.11.2004 17:26

Giertych to ukryty pedał.
Kaczyński udaje, że zbuduje most Północy.
Gość to ch*j.
Piter nie ma racji.
Wszyscy na tym forum to wsioki.
...
Mamo...!
Dlaczego ja nie mam siusiaka?

REKLAMA

Matka_Sławka_z_Gdańska

13.11.2004 20:22

Wiesz ..., moze zajmij sie fotografiami pod tym adresem:
http://www.cadaver.org/ac/acvf.7925529/
Staraj sie odpoczac od polityki i od czasu do czasu sprawdzaj czy przypadkiem ... nie wybudowano tego mostu

# Matka Sławka z Gdańska

14.11.2004 21:45

Mamo...!
Dlaczego ja nie mogę sikać na stojąco, jak moi koledzy?
Ja też chcę mieć siusiaka!
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy