REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Narożnik na wymiar

# Daria

16.01.2017 00:05

kto wie gdzie w warszawie można znaleźć firme, która robi narożniki pod wymiar? Mam bardzo mały salon, ale chciałabym mimo wszystko kupic do niego ladny naroznik tapierowany. Ktoś, cos?

marcko1

16.01.2017 22:28

Tak, kojarze jedną firmę w Warszawie, nazywają się WM wygodne mieszkanie mają kilka salonów. Zajmują się robieniem kanap, naroznikow na wymiar. Możesz dopasować kształt, kolor. Podjedź do nich.

# karin83

30.09.2017 12:49

Zrobienie takiego mebla na wymiar będzie kosztowało krocie. Pomierz dokładnie wnętrze i sprawdź, bo może jednak coś gotowego się znajdzie. Albo rozważ np. tego typu http://www.promarkmeble24.pl/category/sofy-rozkladane-kanapy sofę. Myślę, że też się sprawdzi.

REKLAMA

# syfiasssta reklama

02.10.2017 09:43

co za debbbbil od syfiastej reklamy sze.ptanej
ludzie tu reklamują się same najgorsze firmy, na darmowym portalu, reklamowane przez chyba uchodźców
masakra, co za poziom....... ..

# studnia

22.05.2018 12:40

Nie wiem czy robią na wymiar, ale ogólnie polecam narożniki i sofy z kieleckiej fabryki mebli. Przeróżne rozmiary mają i w różnych stylach.

# syfff reklamaaa

22.05.2018 12:56

To bardzo przykre i smutne, że ludzie muszą uciekać się do zarobkowania w tak podły i poniżający sposób.
Nigdy nie widzieli na oczy danej firmy czy produktu, a polecają, wychwalają.
Jak to łatwo się zeszma.cić dla paru srebrników, żałosne. ' .. , ...

REKLAMA

# Iwanka

22.10.2020 08:51

Dowiadywałam się ile bedzie kosztowało takie wyoknanie naroznika oraz zrezygnowałam. Narożniki na wymiar są niesamowicie wprost drogie i uznałam, że nie ma sensu sobie takiego zamawiać. Miałam niewielki salon i musiałam nieźle sie naszukać w sklepach internetowych (szukałam niewielkiego narożnika).
W końcu zdecydowałam się na zamowienie narożnika w sklepie Meble Arkadius:
http://www.meblearkadius.pl
W dobrej cenie mozna tam kupić porządne narożniki do mieszkania.

# Iwona m

24.10.2020 13:33

Rozumiem szafki do kuchni zrobić pod wymiar ale meble tapicerowane to przesad. Tym bardziej, że można teraz za nie duże pieniadze kupić gotowe, które pasują rozmiarem idealnie i są również świetnej jakości. Najlepszym dowodem tego może być nasz kupiony ponad rok temu w slf24.pl. Do tej pory wygląda jak nówka, a mamy dójkę rozrabiaków i psa.

# marcelka

28.10.2020 23:17

Widziałam, w necie modułowe narożniki gala collezione, które można dowolnie konfigurować lub wraz z upływem czasu powiększać. Bardzo wygodna opcja!

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni