REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Najlepsze lody w Warszawie?

# lodydlaochlody

06.05.2018 22:58

Cześć, szukam jakiejś dobrej lodziarni na starówce. Co możecie polecić?

# idka

06.05.2018 23:05

Hej ;)
testowalam kilka miejs i wedlug mnie najlepsza jest miejscowka na świętojańskiej 21 kolo fontanny
masz tam masę smakow do wyboru, a dodatkowo mozna sobie usiąsc i wypic dobra kawe lub zjesc sniadanie :D
a co do lodow to sa serio odjechane smaki, tak na moje oko bedzie wiecej niz 30, wiec sobie cos wybierzesz, a i sa do wyboru jeszcze wloskie ^^
smacznego!

# loki321

06.05.2018 23:08

Nom, zdecydowanie ta lokalizacja. Jeśli chodzi o ceny, to chyba wszyscy oscylują w granicach 4zł. Ale tam masz faktycznie największy wybór i możesz sobie bez problemu wziąć te włoskie.
Smacznego ;)

REKLAMA

# karol124567

28.05.2018 23:09

Cukiernia Warszawska może? Yup, zdecydowanie świetne lody. Można się najeść i ochłodzic, a teraz przy tych afrykańskich upałach co nadciągają to bedzie ważne zadanie ;)

# ssyf reklama

30.05.2018 09:40

To bardzo przykre i smutne, że ludzie muszą uciekać się do zarobkowania w tak podły i poniżający sposób.
Nigdy nie widzieli na oczy danej firmy czy produktu, a polecają, wychwalają.
Jak to łatwo się zeszma.cić dla paru srebrników, żałosne. ' .. , ..

ivonicz

24.06.2018 16:10

Najlepszy deser, jaki jadłam ostatnio, serwowali w Restauracji Akademia. Szarlotka na ciepło z lodami waniliowymi i to w bardzo przystępnej cenie. Poza tym próbowałam także innych dań i naprawdę są przepyszne. Szczególnie proponuję skosztować fondant czekoladowego z białą czekoladą na musie wiśniowym. Sami zajrzyjcie do ich menu na stronie. Aż kusi, żeby wszystkiego spróbować.

REKLAMA

# Ribos0

26.06.2018 08:25

Do takich lodów to polecam dobrą kawę. Najlepiej coś z dobrej palarni. Moja ulubiona to https://finestcoffee.pl

# Lala

30.08.2019 19:29

Nie wiem jak na starówce ale super lody są w Piccolo Strumykowej. To jest generalnie sieciówka (chyba franczyza?) więc pewnie w innych miejscach też coś znajdziesz.

# Jagoda

07.09.2019 18:22

Dzięki za polecenie Piccolo - rzeczywiście rewelacja. Dobrze, że się wyrobiłam przed załamaniem pogody.

REKLAMA

# izabella

20.10.2020 11:28

W Polomarkecie są czeste promocje a To bardzo dobra wiadomość bo powiem Wam szczerze ze ja ostatnio pochłaniam duże ilośći lodów i takie promocje sa dla mnie mega zachęcające .
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl