Forum › Warszawa
Najlepsze lody w Warszawie?
# lodydlaochlody 06.05.2018 22:58 |
|
Cześć, szukam jakiejś dobrej lodziarni na starówce. Co możecie polecić?
|
# idka 06.05.2018 23:05 |
|
Hej ;)
testowalam kilka miejs i wedlug mnie najlepsza jest miejscowka na świętojańskiej 21 kolo fontanny masz tam masę smakow do wyboru, a dodatkowo mozna sobie usiąsc i wypic dobra kawe lub zjesc sniadanie :D a co do lodow to sa serio odjechane smaki, tak na moje oko bedzie wiecej niz 30, wiec sobie cos wybierzesz, a i sa do wyboru jeszcze wloskie ^^ smacznego! |
# loki321 06.05.2018 23:08 |
|
Nom, zdecydowanie ta lokalizacja. Jeśli chodzi o ceny, to chyba wszyscy oscylują w granicach 4zł. Ale tam masz faktycznie największy wybór i możesz sobie bez problemu wziąć te włoskie.
Smacznego ;) |
# karol124567 28.05.2018 23:09 |
|
Cukiernia Warszawska może? Yup, zdecydowanie świetne lody. Można się najeść i ochłodzic, a teraz przy tych afrykańskich upałach co nadciągają to bedzie ważne zadanie ;)
|
# ssyf reklama 30.05.2018 09:40 |
|
To bardzo przykre i smutne, że ludzie muszą uciekać się do zarobkowania w tak podły i poniżający sposób.
Nigdy nie widzieli na oczy danej firmy czy produktu, a polecają, wychwalają. Jak to łatwo się zeszma.cić dla paru srebrników, żałosne. ' .. , .. |
ivonicz 24.06.2018 16:10 |
|
Najlepszy deser, jaki jadłam ostatnio, serwowali w Restauracji Akademia. Szarlotka na ciepło z lodami waniliowymi i to w bardzo przystępnej cenie. Poza tym próbowałam także innych dań i naprawdę są przepyszne. Szczególnie proponuję skosztować fondant czekoladowego z białą czekoladą na musie wiśniowym. Sami zajrzyjcie do ich menu na stronie. Aż kusi, żeby wszystkiego spróbować.
|
# Ribos0 26.06.2018 08:25 |
|
Do takich lodów to polecam dobrą kawę. Najlepiej coś z dobrej palarni. Moja ulubiona to https://finestcoffee.pl
|
# Lala 30.08.2019 19:29 |
|
Nie wiem jak na starówce ale super lody są w Piccolo Strumykowej. To jest generalnie sieciówka (chyba franczyza?) więc pewnie w innych miejscach też coś znajdziesz.
|
# Jagoda 07.09.2019 18:22 |
|
Dzięki za polecenie Piccolo - rzeczywiście rewelacja. Dobrze, że się wyrobiłam przed załamaniem pogody.
|
# izabella 20.10.2020 11:28 |
|
W Polomarkecie są czeste promocje a To bardzo dobra wiadomość bo powiem Wam szczerze ze ja ostatnio pochłaniam duże ilośći lodów i takie promocje sa dla mnie mega zachęcające .
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.