Forum › Legionowo i Jabłonna
najlepsza cukiernia
# ergo 03.07.2003 12:41 |
|
ktora w Legionowie cukiernia jest najlepsza?
|
# węgier 27.08.2003 14:29 |
|
żadna
|
# Izabela88 25.09.2017 11:40 |
|
Nie wiem jak bylo w 2003 roku , bo wtedy byłam nastolatka i pilnowalam bardziej nauki niz chodzenia po cukierniach , natomiast teraz świetna cukiernią w Legionowie jest Sweet Home ;) pyszne ciasta , kawa oraz Lody ;) Pychaaa ;)Są naturalne , robione z naturalnych składników ;)
|
# syfiasssta reklama 25.09.2017 12:46 |
|
co za debbbbil od syfiastej reklamy sze.ptanej
ludzie tu reklamują się same najgorsze firmy, na darmowym portalu, reklamowane przez chyba uchodźców masakra, co za poziom... |
# Olaaa90000 27.09.2017 10:45 |
|
Szukacie trenera lub instruktora sportowego? To nie możecie ominąć tej wyszukiwarki :) Serio, mają tu wszystko, czego potrzeba miłośnikom sportu :)
lepszytrener.pl/trening-funkcjonalny |
# traczek 27.09.2017 11:42 |
|
super, wspaniale, cudownie.
Dobry sklep nie potrzebuje takiej szm.acianej reklamy, na darmowym portalu Paradoksalnie świadczy to o braku klientów i prawdopodobnie o kiepskiej jakości świadczonych usług. Nie polecam !!!!!!!!!!!! |
# BonnieTe 30.05.2018 20:34 |
|
drogi traczku - forum jest od dzielenia sie opiniami oraz doświadczeniami , a jezeli Ci się to nie podoba to po prostu nie wchodż na fora ;) A najlepsza cukiernią w Legionowie wg mnie jest Sweet Home. Ciasta mają bardzo dobre na każdą okazję
|
# anty spoamer 06.06.2018 15:30 |
|
doprawdy super .....bełkot
|
# Daroo 07.06.2018 23:36 |
|
#BonnieTe napisał(a) 30.05.2018 20:34 drogi traczku - forum jest od dzielenia sie opiniami oraz doświadczeniami , a jezeli Ci się to nie podoba to po prostu nie wchodż na fora ;) A najlepsza cukiernią w Legionowie wg mnie jest Sweet Home. Ciasta mają bardzo dobre na każdą okazję To forum już dawno przestało służyć do dzielenia się opiniami i doświadczeniem, stało się bezpłatnym słupem ogłoszeniowym do promowania szpetnego marketingu i kryptoreklamy Co post to reklama czegoś tam |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.