Forum › Targówek
# Ireneusz 26.11.2012 09:35 |
|
TYlko u nas. Brakuje na sprawy podstawowe i ważniejsze, ale wydamy na coś co nie jest konieczne.
|
# KM666 26.11.2012 10:57 |
|
np. na napis albo stare palety.
|
# Rafik67 26.11.2012 15:33 |
|
moze byście zrobili w końcu porządek z bobrami co se mieszkają na tyłach Castoramy i raz po raz piętrzą wody w kanałku...........ja proponuje wpiełdol i na kamczatkę jednym transportem z tymi co dali pieniądze na napis i palety :)
|
# Bea 30.11.2012 15:02 |
|
Rozmawiamy o kolejnych budżetach, a rzeczywistość jest taka, ze nie ma pieniędzy na podstawowe działania.
Mieszkam na Zaciszu. Co roku jest problem liści, gdzie je wywieźć , co z nimi zrobić, bo palić nie należy > za pytałam mailem urząd dzielnicy . Już po miesiącu ( tak !) dostałam odpowiedź, ze zbiórki liści od mieszkańców się nie przewiduje, bo gmina nie ma pieniędzy. To może tak zainwestować najpierw w te śmieci, aby ich nie było potem w lasku , w rowach itd ? |
# pies na drodze 04.12.2012 14:17 |
|
#Rafik67 napisał(a) 26.11.2012 15:33 moze byście zrobili w końcu porządek z bobrami co se mieszkają na tyłach Castoramy i raz po raz piętrzą wody w kanałku...........ja proponuje wpiełdol i na kamczatkę jednym transportem z tymi co dali pieniądze na napis i palety :) rotfl :D |
lukasz.b 04.12.2012 14:41 |
|
Liście? Człowieku masz problem z liśćmi!? Straszne! Ja w zimę wychodząc z podwórka wchodzę w błoto do kolan... A ulica istnieje od 58r ubiegłego wieku! To jest problem, takich ulic jest mnóstwo na Zaciszu, a dzielnica wydaje 7mln na czesanie trawy zdłóż kanałku! Farsa! A Pan Poczesny niech zacznie w końcu firmować sprawy nie tylko obok swojego miejsca zamieszkania...
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.