REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Mootcykl używany HondaPlaza

Ordek55

14.11.2016 21:09

Cześć :) Co sądzicie o HondaPlaza warto kupić u nich motocykl używany, bo już jeden mam na oku, jednak wcześniej chciałem poznać wasze opinie. Pozdrawiam :)

# Qureki

15.11.2016 16:01

Jak najbardziej tak :) Ja już jakieś 3 lata temu kupowałem Hondę CBR 125 u nich i jestem ich zadowolonym klientem. Zapewniają gwarancję legalności, stanu technicznego oraz gwarancję umowną na pół lub cały rok. Obsługa również na najwyższym poziomie wszystko pokazali, uzgodniliśmy wspólnie wszystkie warunki i do tej pory jeżeli chodzi o serwis wykonują go u nich.

# Pawlak0

16.11.2016 21:26

W przypadku motocykli jak i samochodów mają fajna ofertę przygotowaną na prawdę z głową, a to duży plus dla klienta. Wszystko jest sprawdzone na ścieżce diagnostycznej, prawnie również. Co do ceny jak za tak przygotowane auto/motocykl na prawdę warto, bo perełki trafiają się u nich dużo częściej. Sam staram siec o jakiś czas zaglądać na ich stronę.

REKLAMA

# Viron7

19.11.2016 14:59

HondaPlaza to największy autoryzowany salon motocykli Honda w Polsce. Mają motocykle nowe jak i używane. Ostatnio bardzo wpadł mi w oko jeden a mianowicie HARLEY-DAVIDSON Sportster 883. Sprawdziłem warunki zakupu i na prawdę są świetnie. Międy innymi w rozliczeniu można oddać swój stary motocykl, zaświadczenie o legalności pojazdu, kompletną informację na temat stanu technicznego motocykla
oraz gwarancję nawet na motocykl używany.

# DanielKrank

16.05.2017 09:10

Zgadzam się z poprzednikami, jak motocykl z Hondy to przede wszystkim warto szukać go w HondaPlaza. Salon o największym wyborze motocykli nowych i używanych. Na miejscu magazyn z częściami i serwis.

# RafałSamant

06.07.2017 08:08

I jak Ordek55 co wybrałeś/ Byłbym wdzięczy jakbys się z nami podzielił, bo sam zastanawiam się co wybrać. HondaPlaza przyciągnęła mnie wielkościa oferty tylko jeszcze nie wiem co z tego wybrać ardziej motocykl turystyczny czy jednak cos szybszego :)

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni