Forum › Warszawa
Mootcykl używany HondaPlaza
Ordek55 14.11.2016 21:09 |
|
Cześć :) Co sądzicie o HondaPlaza warto kupić u nich motocykl używany, bo już jeden mam na oku, jednak wcześniej chciałem poznać wasze opinie. Pozdrawiam :)
|
# Qureki 15.11.2016 16:01 |
|
Jak najbardziej tak :) Ja już jakieś 3 lata temu kupowałem Hondę CBR 125 u nich i jestem ich zadowolonym klientem. Zapewniają gwarancję legalności, stanu technicznego oraz gwarancję umowną na pół lub cały rok. Obsługa również na najwyższym poziomie wszystko pokazali, uzgodniliśmy wspólnie wszystkie warunki i do tej pory jeżeli chodzi o serwis wykonują go u nich.
|
# Pawlak0 16.11.2016 21:26 |
|
W przypadku motocykli jak i samochodów mają fajna ofertę przygotowaną na prawdę z głową, a to duży plus dla klienta. Wszystko jest sprawdzone na ścieżce diagnostycznej, prawnie również. Co do ceny jak za tak przygotowane auto/motocykl na prawdę warto, bo perełki trafiają się u nich dużo częściej. Sam staram siec o jakiś czas zaglądać na ich stronę.
|
# Viron7 19.11.2016 14:59 |
|
HondaPlaza to największy autoryzowany salon motocykli Honda w Polsce. Mają motocykle nowe jak i używane. Ostatnio bardzo wpadł mi w oko jeden a mianowicie HARLEY-DAVIDSON Sportster 883. Sprawdziłem warunki zakupu i na prawdę są świetnie. Międy innymi w rozliczeniu można oddać swój stary motocykl, zaświadczenie o legalności pojazdu, kompletną informację na temat stanu technicznego motocykla
oraz gwarancję nawet na motocykl używany. |
# DanielKrank 16.05.2017 09:10 |
|
Zgadzam się z poprzednikami, jak motocykl z Hondy to przede wszystkim warto szukać go w HondaPlaza. Salon o największym wyborze motocykli nowych i używanych. Na miejscu magazyn z częściami i serwis.
|
# RafałSamant 06.07.2017 08:08 |
|
I jak Ordek55 co wybrałeś/ Byłbym wdzięczy jakbys się z nami podzielił, bo sam zastanawiam się co wybrać. HondaPlaza przyciągnęła mnie wielkościa oferty tylko jeszcze nie wiem co z tego wybrać ardziej motocykl turystyczny czy jednak cos szybszego :)
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.