REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Modlińska

# kierowca

06.10.2005 13:33

Mam pytanie do kierowców. Jeżdżę codziennie Modlińską około godziny 8-10 i mam wrażenie, że korki powstają szczególnie wtedy, kiedy jest tam policja. Tak było np. wczoraj, dziś było zupełnie ok. Czyżby dyscyplinowanie kierowców miało skutek odwrotny od zamierzonego?

# wiosna

06.10.2005 14:29

Pewnie zauważyłeś, że policja jest o to, żeby łapać kierowców jeżdżących pasem dla autobusów. Jak nie ma policji, wszyscy zasuwają pasem, który jest tam po prostu potrzebny...
Poza tym jeszcze sytuacja zupełnie inaczej wygląda o 8 a inaczej o 9. Jak odwiozę dziecko do przedszkola na 8.45 to stoję w korku, a jak na 9.00 to jadę płynnie do samego biura.

# Kwiat

06.10.2005 15:12

ja jezdze około 7:30 jade co centrum prawie 45 min, nim wyjade na Modlińska to tez jest horror

REKLAMA

Rudolf

06.10.2005 21:36

No jak stoi policja to jasne że robi się korek, bo te głąby co jadą buspasem uciekają na środkowy a ten przed którego się wpieprza to musi przyhamować, a dalej to już reakcja łańcuchowa. Wystarczy trochę pomyśleć panie #kierowco

Mieszkaniec

07.10.2005 15:19

Rudolf, tak trzymać! Kierowca to pewnie jeden z tych "zaradnych inaczej", który miał utrudniony przejazd buspasem. Nie dość że nie pomyślał, że mógłby niekorzystaniem z buspasa uczynić tę krainę bardziej ucywilizowaną, to jeszcze nieświadom jest skutków swojego baraniego rozpychania.
Zwracam honor Kierowcy, jeśli grzecznie stoi w kolejce.

# johny zapałka

08.10.2005 12:52

Pan Rudolf rozumiem jeździ samochodem do pracy i grzecznie stoi w koreczku?

REKLAMA

Rudolf

08.10.2005 20:35

Wręcz przeciwnie. Codziennie autobusem. Szybko i tanio.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA