Forum › Bemowo
# Męka na dzielnicy bialoleka 24.05.2024 12:29 |
|
Nowy pan burmistrz otworzy boiska za darmo, spokojnie. Jak nie otworzy dzielnica Białołęka będzie się o to upominać dla Bemowa! W końcu mieszkaniec dzielnicy jest burmistrzem więc powinien rozwijać sport w swojej dzielnicy. Czekamy teraz na korty tenisowe na Bemowie, na ściany zelbetonowe na Bemowie dla mieszkańców - tak, aby mogli sobie porąbać również na Bemowie, a najlepiej pod oknami Pana rządzącego. Żeby ów Pan mógł poczuć atmosferę (ciągłego rąbania) i te emocje(soczyste przekleństwa, krzyki, a ponadto steki i jęki panów i pań) ! Do tego widok golasow pod oknami (dokładnie starych, grubych, i obleśnych)
|
# obywatelka bemowska 24.05.2024 14:02 |
|
2 godziny dziennie... co za łaska .... - te obiekty sfinansowali podatnicy, tyle się gada o konieczności usportowienia młodzieży bo gra na kompach, bo ma rekordową nadwagę i tu łaska pańska - 2ybrane szkoły - 2 h dziennie, ja PRDL
|
# Pismo do burmistrza 26.05.2024 15:33 |
|
Napiszcie pismo do burmistrza, że chcecie codziennie darmowe boiska przy szkołach na Bemowie (bez niczego, bez żadnych kosztów czy projektów). Na Białołęce burmistrz otworzył bo poszło pisemko, że ludzie chcą. Tyle tylko, że było to przed wyborami.
|
# Gość 27.05.2024 09:15 |
|
Komentarze mieszkańców bialoleki pod każdym artykułem są już tak powtarzające się i nudne.
|
# ABC 27.05.2024 09:36 |
|
#Gość napisał(a) 27.05.2024 09:15 Komentarze mieszkańców bialoleki pod każdym artykułem są już tak powtarzające się i nudne. Nie mieszkańców, tylko mieszkańca |
# colorado_88 28.05.2024 12:10 |
|
#Pismo do burmistrza napisał(a) 26.05.2024 15:33 to już tylko 5 lat - szybko zleci ;pNapiszcie pismo do burmistrza, że chcecie codziennie darmowe boiska przy szkołach na Bemowie (bez niczego, bez żadnych kosztów czy projektów). Na Białołęce burmistrz otworzył bo poszło pisemko, że ludzie chcą. Tyle tylko, że było to przed wyborami. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.