Forum › Targówek
# Robert 13.04.2019 06:45 |
|
Metro przede wszystkim ma ograniczyć prywatny ruch samochodowy, wtłaczanie obecnej ilości pojazdów do Centrum.
|
# Lewandow 13.04.2019 09:44 |
|
Ale proszę nie zabierać mi 120 z os lewandow 2, korzystam codziennie z tego autobusu od lat aby dostać się na wschodni a teraz mam nagle lecieć do grodziska a jak trafię na kurs skrócony to jeszcze dodatkowo się przesiadać w coś przed trocka..
|
# Marek Zet 13.04.2019 10:32 |
|
Jakich znowu konsultacji? Przecież na te zebrania czy konsultacje przychodzą tylko krzykacze i agresorzy miejscy / rowerowi?
Oby prawdziwi mieszkańcy oraz większość w końcu pogoniła tę zgraję niszczycieli i szkodników. |
# Łukasz321a 13.04.2019 11:10 |
|
#Marek Zet napisał(a) 13.04.2019 10:32 Też jestem za pogonieniem "kierowców" terroryzujących pieszych, mordujących ich, zawłaszczających i dewastujących wspólna przestrzeń. Dość tej samochodozy.Jakich znowu konsultacji? Przecież na te zebrania czy konsultacje przychodzą tylko krzykacze i agresorzy miejscy / rowerowi? Oby prawdziwi mieszkańcy oraz większość w końcu pogoniła tę zgraję niszczycieli i szkodników. |
# Targówek Mieszkaniowy 14.04.2019 10:34 |
|
Cały czas nie ma bezpośredniego połączenia z Witebskiej na Bródno (ok. Wysockiego). Do czasu zakończenia budowy kolejnych stacji metra dobrze by było taką trasę uwzględnić przy którejś z linii autobusowych.
|
# graza 17.04.2019 12:07 |
|
Wyliczyłam 10 autobusów jezdzacych Trocką. Teraz jest w godz szczytu ciasno przy 5 autobusach jeżdżących dość rzadko. Którędy pojadą tu jest jezdnia tylko po 1 pasie bez zatoczek.
|
# qvertz 11.05.2019 09:20 |
|
#Robert napisał(a) 13.04.2019 06:45 Za dużo samochodów prywatnych w Centrum? No to mamy na to remedium: 9 PLN za godzinę postoju przez 7 dni w tygodniu, 24 godziny na dobę. Sprawdzone w działaniu.Metro przede wszystkim ma ograniczyć prywatny ruch samochodowy, wtłaczanie obecnej ilości pojazdów do Centrum. |
# buhatej 19.06.2019 11:47 |
|
Dlaczego wszystkie te autobusy skierowano w środek osiedla a nie pozostawiono części na Wileniaku? Przecież tam się nie będzie dało żyć
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.