REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Meble do kuchni

# Tomekk

01.09.2020 15:33

Potrzebuje firmy, która zrobi mi meble do kuchni i zadba o to, by było to pomieszczenie jak najbardziej funkcjonalne. Kuchnia nie jest duża więc zależy mi na tym, by przestrzeń w miarę możliwości wykorzystać tam maksymalnie, by było dużo miejsca do przechowywania i sporo miejsca na blat roboczy.

barkus

02.09.2020 11:29

Zastanów się jeśli o funkcjonalność chodzi na konsultacją z projektantem, montaż i produkcja nie zawsze idzie w parze z zagospodarowaniem przestrzeni w takich firmach. Ja mogę z racji, że jak wiadomo projekty na wymiar nie należą do najtańszych, fajny sklep z mebelkami zaproponować. Tj. http://www.mebleada.pl/sklep/meble-do-kuchni.html mają całkiem niezły wybór a i jeśli o jakość chodzi, nie ma się do czego przyczepić.

# Kamill

10.09.2020 11:04

Ja korzystałem z oferty przygotowanej przez www.LUVIOmeble.pl ponieważ zdecydowali się wykonać meble pod indywidualne zamówienie dla mnie a więc dokładnie w takiej formie, na której mi zależało. Miałem problem z gospodarowaniem łazienki i jej nietypowego kształtu więc dla mnie właśnie ta opcja indywidualnego przygotowania mebli było ważne.

REKLAMA

# Anonim

23.10.2020 22:21

Fajne dodatki można sobie dobrać do jakiś fajnych wybranych mebli. Polecam firmę Room99.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025