Forum › Białołęka
Meble do kuchni
# Tomekk 01.09.2020 15:33 |
|
Potrzebuje firmy, która zrobi mi meble do kuchni i zadba o to, by było to pomieszczenie jak najbardziej funkcjonalne. Kuchnia nie jest duża więc zależy mi na tym, by przestrzeń w miarę możliwości wykorzystać tam maksymalnie, by było dużo miejsca do przechowywania i sporo miejsca na blat roboczy.
|
barkus 02.09.2020 11:29 |
|
Zastanów się jeśli o funkcjonalność chodzi na konsultacją z projektantem, montaż i produkcja nie zawsze idzie w parze z zagospodarowaniem przestrzeni w takich firmach. Ja mogę z racji, że jak wiadomo projekty na wymiar nie należą do najtańszych, fajny sklep z mebelkami zaproponować. Tj. http://www.mebleada.pl/sklep/meble-do-kuchni.html mają całkiem niezły wybór a i jeśli o jakość chodzi, nie ma się do czego przyczepić.
|
# Kamill 10.09.2020 11:04 |
|
Ja korzystałem z oferty przygotowanej przez www.LUVIOmeble.pl ponieważ zdecydowali się wykonać meble pod indywidualne zamówienie dla mnie a więc dokładnie w takiej formie, na której mi zależało. Miałem problem z gospodarowaniem łazienki i jej nietypowego kształtu więc dla mnie właśnie ta opcja indywidualnego przygotowania mebli było ważne.
|
# Anonim 23.10.2020 22:21 |
|
Fajne dodatki można sobie dobrać do jakiś fajnych wybranych mebli. Polecam firmę Room99.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.