REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Masaże warszawa

# beryła

19.12.2016 14:01

Gdzie chodzicie, co polecacie?

# renulkaaa

19.12.2016 14:13

ojej w warszawie salonow jest bardzo duzo, sa tez salony massazu ze spa, czegos konkretnego szukasz czy zwyczajny masaz relaksacujny?

# olkawawa

19.12.2016 14:38

salon na poznańskiej

REKLAMA

# kasska

19.12.2016 16:34

ja bardzo chwale sobie yasumi na ursynowie. maja cudne zabiegi z masazem, np taki gdzie najpierw masz zabiegi herbaciane a na koniec masaz calego ciala albo piling o zapachu pistacji i masaz czekoladowy <3 cudoo :D

# andzia

21.12.2016 11:41

hmm na poznańskiej jest moje ukochane paradizzo :) kavałek nieba w warszawie! jak najbardziej :) lomi lomi czy hot stone nigdzie nie zrobią ci lepiej

# BERYŁA

22.12.2016 13:38

Hm to na poznańską mam zdecydowanie blizej niż na ursynów.. chociaż tak na prawdę to w warszawie wszędzie jest dalekoooo ;) LOMI LOMI polecasz?

REKLAMA

# andzia

27.12.2016 16:40

oj tak! :)

# karolana

30.12.2016 15:13

LOMI LOMI działa nie tylko na ciało, ale przede wszystkim na duszę, cała ceremonia jest niesamowita i przede wszystkim oczyszczająca :) ja tam wierzę w takie rzeczy, nie trafiłam jeszcze nigdzie na salon w którym to jest robione właściwie od początku do końca, ale widocznie ominęłam w poszukiwaniach to Twoje Paradizzo z chęcia sprawdzę! Dzięki za namiary :)

# andzia

02.01.2017 11:29

Paradizzo to był chyba 6 albo 7 salon do którego trafiłam, stwierdziłam, że jak sama nie sprawdzę to nigdy nie będę wiedziała, czy gdzieś nie robią czegoś lepiej.. i tak mi podpasowało w każdym aspekcie, że osiągnęłam sukces w poszukiwaniach.. cena, jakość wykonania, lokalizacja no i przede wszytkim coś co jest mega ważne - porządek.. tam jest tak przyjemnie, pachnąco, czyściutko, że ja i mój pedantyzm czujemy się tam podwójnie dobrze ;) Daj znać jak przebiegła Twoja wizyta :)

REKLAMA

# akselotl

03.04.2017 19:46

#kasska napisał(a) 19.12.2016 16:34
ja bardzo chwale sobie yasumi na ursynowie. maja cudne zabiegi z masazem, np taki gdzie najpierw masz zabiegi herbaciane a na koniec masaz calego ciala albo piling o zapachu pistacji i masaz czekoladowy <3 cudoo :D
Yasumi to teraz LaGuel - można umówić się na darmową konsultację i zabieg. :)

# wonka

30.05.2017 13:28

Mnie w sumie interesują najbardziej masaże lecznicze, z tymi relaksacyjnymi to różnie bywa. Wiem że najlepiej iść tam gdzie wykonają taki masaż profesjonalnie fizjoterapeuci z doświadczeniem, dlatego zapisałam się do Natural Medical, cena zresztą też mnie przekonała.

# JaNNa

27.07.2021 14:20

Zamawiam z dojazdem do domu z https://wellmetime.com/usluga/masaz-z-dojazdem-warszawa/ masz tam szereg różnorodnych masaż od relaksujących po sportowe

REKLAMA

# Karafka

20.07.2023 17:12

Warszwa Radziwie, maja salon masazebalijskietajskie.pl :) ogolnie maja 3 lokalizacje , ale tu bywam najczesciej :)
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl