Forum › Białołęka
MAM WIELKI PROBLEM
# KIKI 01.04.2021 18:21 |
|
Może mój wpis wydawać wam się śmieszny, ale dla mnie to bynajmniej nie jest śmieszne, a jest wręcz problemem, z którym nie wiem jak sobie poradzić.
Chodzi o to, że mimo tego iż kąpię się dwa razy dziennie, zmieniam bieliznę zawsze na czystą, mam świeże ubrania, spodnie, to zawsze moja pochwa wydaje nieprzyjemny zapach. Nie mam żadnej choroby bo byłam u lekarza. Jestem pod tym względem zdrowa. Ale tak jakby moja pochwa się nadmiernie pociła. Zawsze kiedy na przykład kucam, albo podczas siedzenia rozchylam nogi, to czuje swój nieprzyjemny zapach, czasami taki rybi, spocony, po prostu nieprzyjemny ! Już sama nie wiem co mam robić. Przesiąka mi bielizna, a nawet jeansy w kroku. Bielizna czasami jest brudna, nawet brązowa, żółta i czarna. Skąd to się bierze? i co mam robić? Nawet jak noszę wkładki, podmywam się, to i tak śmierdzi !! Co to jest za paskudztwo? Czy tylko ja mam takie dziwne problemy? nie wiem czy to jest normalne? ODPISZCIE DZIĘKI... |
# Werka29 01.04.2021 20:07 |
|
Mieszkasz na Tarchominie? No to już wiesz dlaczego śmierdzi.
|
# Kasia55 19.05.2021 14:52 |
|
mam ten sam problem. bylam u ginekologa i powiedzial mi ze to zapalenie grzybiczo-bakteryjne. dostalam leki ale nie pomogly wiec walcze dalej z tym. ale no po prostu masz zaburzoną florę bakteryjną, często się to u kobiet zdarza
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.