REKLAMA

olowkowa kraina swiatowida 10-25 1olowkowa kraina swiatowida 10-25 2olowkowa kraina swiatowida 10-25 0
Forum › Białołęka

REKLAMA

olowkowa kraina rekrutacja 2olowkowa kraina rekrutacja 0

mały członek chcę wiecej

stefanmacko

25.11.2025 14:08

Czesć kochani. Szukam opinii na temat czegoś takiego jak maxorman. Wiecie sytuacja jest taka mam taką partnerkę ona jest juz po 3 rozwodach no i wiadomo swoje przeszła. Gdy dochodzi do zbliżenia jestem trochę jakby to nazwać " za mały aby dopieścić a za duży aby nic nie zdziałać ". Słuchajcie więc znalazłem takie tabletki o nazwie maxorman możecie o nich poczytać tutaj http://maxorman.pl/ i jak sądzicie one będa dobre czy nie ?. duzo ludzi wypowiada sie ogólnie raczej pozytywnie a ja chciałbym żeby mój szczur był wystarczajacy dla mojej nowej kobiety a o to ciężko szczególnie gdy jest potrójna rozwódka. Piszcie co robić czy to dobre będzie czy cos innego, kurcze co tu zrobić, co tu zrobić ?. Nie chcę żeby odeszła do innego co ma lepiej wyposażony aparat rozumiecie prawda ?
:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
:

REKLAMA

san giovani ogolny 2021-09-29 nowy 1san giovani ogolny 2021-09-29 nowy 2san giovani ogolny 2021-09-29 nowy 0

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

smaki zycia 2024-09-03 2smaki zycia 2024-09-03 0

REKLAMA

refleks chlodnictwo 2024-11-21 2refleks chlodnictwo 2024-11-21 0

REKLAMA

olowkowa kraina 003 3olowkowa kraina 003 0

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni