REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Makijaż permanentny

milena56

29.08.2019 11:06

Witam,
Do osób, które robiły sobie makijaż permanentny, polecacie? Jak długo utrzymuje się taki efekt?

# klaudynkaa

04.02.2020 12:30

ja zrobiłam sobie brwi w Derma Clinic na Płatniczej na Bielanach. Mogę ich polecić :) mają super linergistkę. Pani po prostu ma takie wyczucie proporcji i potrafi zrobić brwi dopasowane do rysów twarzy.

# hulanka

03.09.2020 09:17

ja zrobiłam sobie usta i brwi :) i jestem mega zadowolona, bo teraz ogólnie makijaż zajmuje mi o wiele mniej czasu. Wstajesz z łóżka i już dobrze wyglądasz, hehe ;) a tak serio, jak się zdecydujesz na makijaż permanentny to koniecznie wybierz sprawdzoną linergistkę z doświadczeniem. Ja byłam na Karwińskiej u Magdaleny Bąk i mogę ci ją śmiało zarekomendować. Pani ma ogromne doświadczenie i takie wyczucie estetyki. Nie wypuści cię z fotelu dopóki nie będzie pewna że wszystko jest zrobione na tip top.

REKLAMA

Blondynka

03.09.2020 11:41

Ciekawe spostrzeżenia.

# marzanna

15.04.2023 08:49

Ja raczej nad takimi roziwązaniem się nie zastanawiałam i chcę za to powiedzieć, że dla mnie bardzo ważną opcją jest to aby wiedzieć jak zrobić idealną kreskę na oku. Bardzo fajnie moim zdaniem o tym napisano w https://innsi.pl/jak-zrobic-idealna-kreske-na-oku i chcę powiedzieć, że takie porady bywają bardzo praktyczne.

# m_arysia90

10.11.2023 10:53

hej, makijaż permanentny to bardzo fajna sprawa jeśli go serio potrzebujesz :D ja robiłam sobie usta ale to dlatego że miejscowo miałam ubytki w pigmencie i dość niefajnie to wyglądało jak nie miałam makijażu. Powiem szczereze że boli dość mocno no i usta są szczególnie wrażliwe :( zabieg trwał około 2 godzin, chyba nawet troche dłużej. ja już wcześniej robiłam zwykły tatuaż na ręce więc przynajmniej wiedziałam jakiego typu bolu się spodziewać. Pani kosmetolog mówiła, że mój kolor powinien się utzrymywać około 3 lat, ale to jak sie nie ma duzych problemów zdrowotnych, bo wydaje mi sie ze np problemy z tarczyca moga skrocic ten czas. Dobrzej jest przejrzeć portfolio lingeristki, wtedy będziesz wiedzieć wszystko :D a jak jednak sie nie zdecydujesz na makijaz permanentny to jest duzo miejsc z fajnymi poradami, ja na przyklad czytam czasem https://www.sukceskobiety.pl i na przykład jak czytałam o szybkim makijażu oka i w końcu go wypróbowałam to odwidział mi się ten permanentny ;p najbardziej bym się chyba bała robić kreskę, bo jednak tusz z czasem wyblaknie, a co jak się kreska na codzień odwidzi? No nie wiem, wydaje mi się że najlepiej robić albo usta albo brwi jak już :)

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni