REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

LUX-MED

# anna

30.04.2005 12:31

Przestrzegam przed korzystaniem z usług tego centrum medycznego. Ja skorzystałam z usług chirurga (placówka przy Szernera) i zostałam lżejsza o 85 zł, nie dostając nic w zamian. Konsultacja (zerknięcie na ranę) trwała 2 minuty i zakończyła się mętna propozycją skomplikowanego zabiegu za 350 zł. Żadnego leczenia, przynajmiej doraźnego, żadnych wskazań, zupełnie nic. Omijać z daleka....

# Yogi

30.04.2005 16:06

Lecze sie w Lux-Medzie od conajmniej 5 lat. Przygotowali mi wszystkie badania do dwoch operacji. Zetknalem sie z roznymi lekarzami. Ja oceniam ich pozytywnie. Jesli jestes niezadowolona reklamuj. Moze zatrudnili nowego lekarza, ktory ma zle nawyki z poprzedniego miejsca pracy. Oprocz abonamentu na uslugi medyczne w ich firmie nie mam zadnych z Lux-Medem zwiazkow.

# madzia

01.05.2005 20:58

Moje dziecko skarzylo sie na bol ucha, wiec w niedziele wieczorem pojechalismy na Raclawicka. Pediatra dopiero na nasze wyrazne zadanie obejrzal uszy i gardlo. Nic nie stwerdzil. Wizyta 127,50 PLN.
Diagnoza okazala sie mylna. W nocy trafilismy na ostry dyzur laryngologiczny na Litewska. Laryngolog byl zdziwiony, ze z przyjazdem zwlekalismy tak dlugo.

REKLAMA

# gosc

01.05.2005 22:52

Ja mam abonament LuxMed w swojej firmie i potwierdzam krążącą po Warszawie opinię, że to najgorsza sieć placówek medycznych w stolicy.
Trudno tu przytaczać wszystkie przypadki, ale może kilka:
- zapisanie się na wizyte o określonej godzinie nic nie gwarantuje
- czy można zrobic wizytę ginekologiczną kobiecie w ciąży w 3 minuty? Można.
- czy można oszukiwać podczas żółtego tygodnia podając fałszywe daty kolejnych szczepień (aby nie wypadły w tygodniu z obniżoną ceną?) można
- czy można nie przyjąć pacjenta na umówioną wizyte, bo pan dyrektor z LuxMed raczył chcieć się zbadać w tym samym gabinecie? Można.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025