Forum › Białołęka
# tico 08.01.2018 16:20 |
|
Brawo BOS
|
# Miś 08.01.2018 23:26 |
|
POwinni POwiesić tabliczkę z napisem "Najbliższe lodowisko czynne we Wrocławiu"...
|
# ART 08.01.2018 23:53 |
|
Wybory idą... to radni zaraz będą na łyżwach po suchym śmigać, czego się nie zrobi dla dodatkowych "piniążków" " cuś trza zarobić" dla rodziny. Pobiega się po szkolnych klasach, po namawia się sąsiadów i rodziców z klasy dziecka, a nuż widelec zamydli się oczy za swoje nie róbstwo dostanie się kolejną kadencję. Słowo droższe kadencji!!!
|
# Orto Graf 09.01.2018 11:25 |
|
#ART, do szkoły (podstawowej) wrrróć! Wyraz "nieróbstwo" pisze się łącznie.
|
# rok wyborczy 09.01.2018 12:32 |
|
3 pytania.
Czemu uruchomiono Balon Tyburca kosztem lodowiska?? Kto podjał te decyzje? Z jakich pieniedzy zrealizowano Balon Tyburca skoro nie przeszedł w głosowaniu budżetu partycypacyjnego? Prosze o odpowiedz. |
# ART 09.01.2018 14:33 |
|
#rok wyborczy napisał(a) 09.01.2018 12:32 ...no i się dowiedziałeś :D3 pytania. Czemu uruchomiono Balon Tyburca kosztem lodowiska?? Kto podjał te decyzje? Z jakich pieniedzy zrealizowano Balon Tyburca skoro nie przeszedł w głosowaniu budżetu partycypacyjnego? Prosze o odpowiedz. |
# ART 09.01.2018 18:34 |
|
#Orto Graf
nieróbstwo, nieróbstwo, nieróbstwo, nieróbstwo, nieróbstwo, nieróbstwo, nieróbstwo, nieróbstwo, nieróbstwo, nieróbstwo, nieróbstwo, nieróbstwo mam nadzieję, że już ok. moja wina ale "piniążków" i "cuś trza zarobić" zostawiamy :P |
gilomirjak 10.01.2018 01:02 |
|
Szkoda jeśli nie wyrobią się. Na pewno wiele dzieci będzie chciało wybrać się na lodowisko podczas ferii :/
|
# lookie 11.01.2018 11:54 |
|
Wina może leżeć po środku ale jako klient Innogy mogę powiedzieć, że nie jest to firma prokliencka. Nie polecam jej usług.
|
# papsa 24.01.2018 19:36 |
|
Dobrze, żeby było otwarte. Nawet nie chodzi o ferie, ale poza feriami to też fajna zabawa. W końcu w zimę jest mało sposobów na aktywność fizyczną.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.