REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

liceum na tarchominie

# jarek

09.10.2005 02:15

rodzice kupili mieszkanie na odkrytej, jestem w I licealnej od polrocza chcialbym chodzic do lo na tarchominie, napiszcie jaka to szkola bo moze jednak dojezdzac na grochow? jarek

# uczeń

09.10.2005 17:45

Szkoła to jak auszwic birkenau
porąbani nauczyciele
dyrektorka wywodzi się od gestapo
i albo jest gorąco albo zimno
NIE POLECAM

# Matka ucznia LO.

09.10.2005 19:02

Najbardziej miesza pani Gęsina,która nie ma zielonego pojęcia o oświacie.Próbuje obstawić się takimi jak ona sama nauczycielami,czyli miernotami.

REKLAMA

# kali

10.10.2005 12:29

Matko, chyba miesza Mierzwa - dyrektorka całego zespołu szkół. Gęsina nie miesza, bo nie jest już dyrektorką, a cały nadzór sprawuje Mierzwa, a ta potrafi mieszać jak nikt. Jarku, zapytaj uczniów.

# Lalka

10.10.2005 16:23

Nie polecam!!

# bRt

11.10.2005 06:56

Żeby szkoła miała wyższy poziom nauczania to widać, że nie tylko uczniowe muszą się "wymienić", ale nauczyciele również...

REKLAMA

# jarek

12.10.2005 23:32

dzieki za informacje, sam nie wiem, czy to prawda ze ma obowiazywac tzw.mundurek? budynek wyglada fajnie, ale o tym co w srodku jakos niefajnie piszecie jarek

# Rada Rodziców.

13.10.2005 10:10

Gęsina miesza ,bo nie zleży jej na poziomie nauczania.Jej zdzaniem nie ważne co uczeń liceum ma w głowie .Gęsina ćwirćinteligentów kształciła jak byLa dyrektorką LO na Fleminga.

# mixer

21.10.2005 10:13

Pani Gęsina jak była dyrektorką na Fleminga, to wypełniała karkołomne zadanie, jak pomóc młodzieży, którą nawet właśni rodzice zostawili, jak zrobić z nich ludzi, którzy może nie osiągnęli wyżyn społecznych, ale nie zostali bandziorami i być może nie zrobili krzywdy nikomu z nas, nawet waszym rodzinom. Poziom nauczania zależy oczywiście od nauczycieli, ale czasem trzeba go dostosować do możliwości uczniów, ktorzy są zaniedbani przez rodziców i absolutnie nie dotyczy to tych z rodzin patologicznych. Rodzicom po prostu się nie chce, wolą własne sprawy, mniej istotne, a czasem nawet niepotrzebne, niż trud wychowania potomka na porządnego człowieka. Pani Gęsina właśnie za nich to robi i stwierdzenie, że jej na niczym nie zależy jest okrutne w stosunku do niej. Nie jest to moja znajoma, ale zetknęłam się z Nią na Fleminga, bo tam uczęszczało moje dziecko z własnej woli, a nie z przymusu i było bardzo szczęśliwe, atmosfera od strony DYREKCJI była znakomita. Poziom też. Proszę nie krzywdzić Pani Gęsiny rzucanymi bez pokrycia kłamstwami. Więcej takich Pedagogów, a będziemy mieli wspaniałe przyszłe pokolenia.

REKLAMA

# Byly Uczen

23.10.2005 15:15

Gesina byla bardzo dobra dyrektorka. To ona postawila stara Polfe na nogi.

# Uczennica tego liceum

21.11.2005 10:13

uważasz ze przyjmowanie od 40 pkt. to postawienie szkoły na nogi???
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą