Forum › Białołęka
# LP II 16.04.2013 22:44 |
|
a propos bezpieczeństwa...
na pytanie do ZTMu czy mogliby nocną linię puścić przez pętlę OKNICKA-LEWANDÓW, to jakieś 5 min dłużej dla autobusu, w odpowiedzi przeczytałem, że to trzeba kompleksowo przeorganizować cały tabor w Warszawie, kupić nowy tabor, aby ten jeden jeżdżący co 1h godzinę autobus mógł pojechać 5 min dłużej ul. Lewandów.... |
tarantula01 16.04.2013 22:57 |
|
Otrzymałem tę samą informację http://radny.com.pl/dok2kadencja/int2kadencja/int2_329-lewa130321przejscie_zdm.jpg.
Pozdrawiam |
tarantula01 16.04.2013 22:57 |
|
Otrzymałem tę samą informację http://radny.com.pl/dok2kadencja/int2kadencja/int2_329-lewa130321przejscie_zdm.jpg.
Pozdrawiam |
# Nika 19.04.2013 20:04 |
|
super.....tylko sie pochlastać z nimi.....
|
# RACJONALIZATOR 20.04.2013 02:46 |
|
Całe szczęście, że teraz jest okres wiosenno letrni to na Lewandowie jest jasno prawie do 20.00.
A w nocy powinno sie spać i oszczędzać prąd i żarówki. Dlatego dobrze jest jak jest a miasto i dzielnica ma oszczędności finansowe w okresie kryzysu. Przecież władzom najbardziej chodzi o oszczędności co pokazano już w planach cięć komunikacji miejskiej. Na podstawie takich nauk płynących od władz można ułożyć równanie: Cięcie = Oszczędność. |
# RACJONALIZATOR 26.04.2013 00:23 |
|
Bo "ONI" Kąty Grodziskie nadal traktują jak wioskę podwarszawską sprzed czasów wchłonięcia jej w granice Warszawy.
|
# wolnys 28.04.2013 18:52 |
|
Szanowni mieszkańcy, planuję przeprowadzkę na Białołękę (z Tarchomina) będe wdzięczny za opinie jak Wam się mieszka w okolicach osiedla Lewandów Park. Pozdrawiam i z góry dziękuję za info
|
# zainteres 14.07.2013 21:28 |
|
też będę wdzięczny za info bo zamierzam kupić od tego dewelopera mieszkanie na zielonej dolinie, mieszkanie jest w satysfakcjonującej dla mnie cenie i będę miał dobre dojazdy do pracy, nie jestem z wawy więc nie znam za bardzo rynku deweloperskiego a ten deweloper jest dosyć znany
|
# lew 26.04.2014 15:03 |
|
NA SPRZEDAŻ MIESZKANIE NA NOWO POWSTAŁYM OSIEDLU - BIAŁOŁĘKA - OSIEDLE LEWANDÓW II
Na sprzedaż mieszkanie 2 pokojowe o powierzchni 40m2, na 1 piętrze w 3 piętrowym apartamentowcu. W skład mieszkania wchodzą przestronny duży pokój z aneksem kuchennym oraz duża sypialnia i gustownie wykończona łazienka. Pomieszczenia są szykownie zaaranżowane, na podłogach panele. Aneks kuchenny zabudowany z nowym sprzętem AGD ( kuchnia-płyta ceramiczna, piekarnik, zmywarka) Duża sypialnia (10m2) z szafą zabudowaną typu Komandor Pokój dzienny z aneksem kuchennym o powierzchni 20m2 z wyjściem na balkon. Łazienka wykończona w nowoczesnym stylu. Nieduża umywalka o ciekawym wyglądzie. Kabina prysznicowa. Na ścianach i podłogach płytki gresowe W przedpokoju na podłodze gres o ciekawej kolorystyce i szafa typu komandor. W całym mieszkaniu nowe okna PCV i drzwi antywłamaniowe. Na oknach rolety antywłamaniowe sterowane pilotem. Do sprzedaży z całą zabudowaną kuchnią i sprzętem. . Budynek znajduje się w okolicy nowo powstałych osiedli strzeżonych. Samo mieszkanie kupione w stanie deweloperskim ok. 3 lat temu. Bardzo spokojna okolica z bardzo łatwym i szybkim dojazdem do centrum Warszawy dzięki Trasie Toruńskiej. Miejsce parkingowe w garażu podziemnym pod budynkiem. Mieszkanie własnościowe - księga wieczysta Doskonała lokalizacja: w pobliżu sklepy spożywcze i łatwy dojazd do centrum trasą Toruńską. W bliskiej odległości centrum handlowe M1 w Markach, siłownie i fitness, szkoły i stomatolog Mieszkanie można zobaczyć w umówionym terminie, mieszkanie sprzedaję bezpośrednio bez angażowania się agencji - AGENCJE PROSZĘ BY NIE DZWONIŁY - |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.