Forum › Legionowo i Jabłonna
# Wiolka G 21.11.2018 20:32 |
|
Zainteresowana pracą
|
# Pracownik 21.11.2018 22:40 |
|
Niszcza ludzi i do tego jak nie masz plecow to jestes bialym murzynem...nie polecam pracy w Leroy....
|
# Krystianaaa 22.11.2018 11:42 |
|
Zgadzam sie z Pracownikiem, pracowalem przez chwile. Awansuja tylko osoby bezwzglednie poddane ich systemowi, ktore nigdy nie wypowiedza konstruktywnej opnii. A zespol wybiera sie na podstawie wiernosci i posluszenstwa.
|
# Grom 22.11.2018 16:39 |
|
Zgadzam się z Pracownikiem i Krystianaaa. Jeżeli się podporządkujesz i będziesz ich pieskiem to przetrwasz. Byłem tam na szczeblu koordynatora. Nie polecam
|
# Pan 22.11.2018 20:00 |
|
Moja żona pracowała ponad 10lat w Leroy nie zawsze i nie zewszystkimi jest łatwo to prawda lecz sa i osoby bardzo otwarte,pomocne i kontaktowe których zalicz sie Ewa.Jako osoba postronna stwierdze że Jabłonna bedzie miała najlepszego z torunskich dyrektorów. Lecz wiedząc co sie dzieje w tym sklepie teraz bym nie pozwolił jej na powrót tam
|
# IZA ANDERS 23.11.2018 05:04 |
|
Uważam że jeżeli ktoś chce pracować.. To jest najlepsza opcja na start... Pod skrzydłami wspaniałego dyrektora jakim jest Ewa Wesołowska. Miałam przyjemność pracować z tą kobietą. Mogę powiedzieć tylko najlepsze rzeczy o ludziach spotykanych na mojej drodze w Leroy. Życzę powodzenia i więcej chęci do pracy i optymizmu zgoszknialym.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.