REKLAMA

Forum › Wola

REKLAMA

# Tubylec

16.03.2023 11:24

To nie Plac Europejski, a parking dla rowerów.

# Korbowód

16.03.2023 14:47

#Tubylec napisał(a) 16.03.2023 11:24
No tak, bo europejska Warszawa to nie wieś, żeby po niej rowerami jeździć?

# Arpa61

16.03.2023 22:20

Jak czytam/słyszę EUROPEJSKI, to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. Co prawda klasyk socjalizmu Hermann Wilhelm Göring powiedział, że jak słyszy słowo kultura, to odbezpiecza rewolwer, ale ja, poddany socjalistów (Polska pod okupacją czerwonego od 1926 roku nieprzerwanie, z króciótką przerwą na śp.Mieczyława Wilczka) nie mam prawa mieć broni. Choć, przyznaję, czerwone łaskawie zezwala poddanym posiadać czarnoprochowy średniowieczny samopał. Ale ja mam w (...) tę łaskawość.

REKLAMA

# Arpa61

16.03.2023 22:22

#Tubylec napisał(a) 16.03.2023 11:24
Jakim prawem garbaty ma proste dzieci?! Się pytam! Pozdrawiam towarzysza Johany Raulin-Senyszyn, osławionej komunistki o aksamitnym głosie pirszego sekretaża i manierach damy z kremla.

# WrednyKot

17.03.2023 18:17

Zasady urbanistyczne takie, jak ekonomia wg. Balcerowicza. Warszawa postępuje całkowicie odwrotnie, niż współczesne, RACJONALNE [nie ten sen wariata o 15 min cities] zasady rozwoju miast zakładają ale jeszcze się z tego włodarze cieszą i się tym chwalą. Psują moje moje sksyny!

# Kapajanka

18.05.2023 14:17

W 2016 r. Dostali nagrodę za najlepiej zagospodarowaną przestrzeń miejską, no to teraz, jakżeby inaczej, ją zabudują. Wszystkie górnolotne hasła o przestrzeni dla mieszkańców można do kosza wyrzucic. Niedługo postawią tam czwarty wieżowiec i trzeba będzie się przeciskać, żeby przejść między nimi. Ale jeszcze wieksza kasa dla właścicieli będzie.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWola

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Kambukka Olympus
Kambukka Lagoon

REKLAMA