REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Kwiaciarnie

secretfamily

03.04.2019 09:59, wpis modyfikowany 3 razy,ostatnio 12.04.2019 09:14

Wyobraźcie sobie, że wykształcony florysta najwyraźniej nie potrafi prowadzić kwiaciarni. Piszę o sobie - kształciłem się w Warszawie, od paru miesięcy mam mały sklepik w Płocku. Uważam, że moje bukiety są naprawdę ładne (i tanie jak na to, ile rosliny wytrzymują) ale jakoś nie ma na nie chętnych :(
Może ktoś ze stolicy będzie bardziej obeznany w temacie i udzieli mi jakiejś mądrej wskazówki???

secretfamily

12.04.2019 09:20

Update: a może by tak wejść ze swoim biznesem w internet? Zaoferować klientom coś w rodzaju poczty kwiatowej? Na początek stworzę stronę kwiaciarni i ją wypromuję. Firma Afterweb oferuje https://afterweb.pl/pozycjonowanie-stron/plock/ i obiecuje konkretne efekty. I "na oko" można im zaufać.

# Pola33

23.11.2020 22:19

Najlepiej pomyśleć o pozycjonowaniu. Myślę, ze dobra opcją jest stworzenie wizytówki google, potem strony www a następnie zoptymalizowanie i podjęcie pozycjonowania. No i co ważne w życiu bym tego nie zrobila. Ja bym zaufała takim osobom jak pan Mateusz Kozłowski http://mateuszkozlowski.pl/ , który zajmuje sie tematem już kilkanaście lat.

REKLAMA

# CloseToMe

08.01.2021 10:44

Ja myślę, że dobrze tez jest po prostu stworzyć strone internetową taką strone wizytówkę, oczywiście, że najpierw tworzy sie wizytówkę google maps, potem tworzy sie stronę www. Ja np jak chciałam mieć stronę , która dzisiaj wygląda bardzo profesjonalnie, została stworzona przez agencje interaktywną proformat z Wrocławia. Zreszta możecie sobie zobaczyć ich przykładowe strony w ich portfolio.

Wierco

18.01.2021 14:42

To chyba zależy po prostu dużo od lokalizacji. No i teraz nie jest zbytnio dobry czas dla biznesu. Dobrze jest też prowadzić kwiaciarnię w porozumieniu z jakąś inną firmą cukiernią czy coś. Na przykład https://www.dpsz.pl/asortyment/kwiaty na miejscu sprzedaje też kwiaty, wieńce i stroiki na pogrzeb, więc dużo ludzi od razu tam kupuje. Ja też tak zrobiłem, jak byłem na pogrzebie jakiś czas temu. Kwiaty mają przepiękne, świeże w intensywnych kolorach. Kwiaciarnia obok się by nie utrzymała. Może twój lokal ma np. kiepską lokalizację właśnie?
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl