REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

kursy IT

patryk432

30.09.2016 09:00

Czesc, Szukam firmy lub szkoleniowca który przeprowadziłaby w mojej firmie szkolenie z zakresu CSS, VBA, HTML, PHP, i Oracle. Coś w tym stylu: http://itschool.pl/szkolenia/web-develop - zalezy mi by jedna firma zrobiła szkolenie ze wszystkich z tych dziedzin. Cena tez gra dla mnie dużą rolę. Jesteście w stanie mi coś polecić :) ? z góry wielkie dzieki

# Patryk

19.12.2017 19:30

przeglądnij sobie ofertę Akademii Biznesu, z tego co pamiętam mają kilka kursów z branży IT, ja robiłem kurs księgowości i jestem zadowolony zarówno z wiedzy jaką zdobyłem jak i z panującej tam atmosfery-chodzi mi oczywiście o wykładowców:)

# Syfiasta reklama a

19.12.2017 19:31

Nie polecam nikomu to syf najgorszy

REKLAMA

abramovgerman

01.11.2023 21:57, wpis modyfikowany 6 razy,ostatnio 01.11.2023 22:14

Hejka! Ja też niedawno zacząłem swoją przygodę z IT. Po długich poszukiwaniach znalazłem GoIT - kursy, które naprawdę dają solidne podstawy. Aktualnie skupiam się na programowaniu Fullstack, bo to wydaje mi się być najbardziej wszechstronnym i obiecującym kierunkiem. Jeśli ktoś z was również zastanawia się nad tym, polecam ten artykuł: http://itschool.pl/szkolenia/, który świetnie wyjaśnia, czym zajmuje się programista Fullstack.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025