Forum › Warszawa
# Marian 22.07.2019 19:34 |
|
Tragedia. Zamiast ropy będzie więcej węgla od ruskich szło. Teraz już klimatyzacja nigdy nie będzie włączana. Przesiadam się do samochodu.
|
# Soldi 23.07.2019 08:55 |
|
Nie wiedziałem, że klimatyzacja działa na ropę ;p a tak btw. publiczny transport w wersji elektrycznej jest dużo tańczy w eksploatacji.
A to, że chcesz się przesiąść do auta świadczy tylko o Tobie. |
# Paweł 23.07.2019 18:55 |
|
#Soldi napisał(a) 23.07.2019 08:55 Nie wiedziałem, że klimatyzacja działa na ropę ;p a tak btw. publiczny transport w wersji elektrycznej jest dużo tańczy w eksploatacji. A to, że chcesz się przesiąść do auta świadczy tylko o Tobie. Może jest tańszy w eksploatacji, ale nie licząc kosztów zakupu. Zwykły 1,5 miliona kosztuje, a te kupiono za ponad 3 miliony sztuka. Do tego pół miliona jedna ładowarka. Jest to oczywiście nieopłacalne i nigdy się nie zwróci. A ceny prądu będą rosnac w Polsce. Dodatkowo ciekaw jestem czy taki autobus nie musi dłużej stać w ciągu dnia żeby się ładować. |
# Marian 23.07.2019 18:58 |
|
#Soldi napisał(a) 23.07.2019 08:55 A na co ma działać? Silnik na ropę to i klima napedzana przez niego teżNie wiedziałem, że klimatyzacja działa na ropę ;p a tak btw. publiczny transport w wersji elektrycznej jest dużo tańczy w eksploatacji. A to, że chcesz się przesiąść do auta świadczy tylko o Tobie. |
# Wwa 24.07.2019 13:33 |
|
Polecam fachowy portal internetowy elektrowoz.pl
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.