REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Którą szkołę nauki jazdy polecacie?

Dwunawowy

22.04.2017 15:55

Muszę zrobić prawko. Teraz, już i natychmiast :) Potrzebuję kogoś cierpliwego ;) Które szkoły polecacie?

Memug

23.04.2017 20:23

Ja proponuję Ci po prostu wejść na stronę https://www.superprawojazdy.pl/. Masz tam zebraną całą masę szkół ze stolicy i wszystko widzisz. Ile biorą za kurs, ile ludzi za którym razem zdaje, są tam opinie polecające (albo i nie polecające ;)) Znam to wszystko z własnego doświadczenia, bo jeszcze nie tak dawno sama byłam w podobnej sytuacji i takie zestawienie znacznie ułatwiło mi wybór.

Dwunawowy

24.04.2017 00:14

A w jakiej szkole konkretnie robiłaś kurs? I za którym razem zdałaś?

REKLAMA

Memug

24.04.2017 01:03

Nie zdawałam w Warszawie, więc nic konkretnego nie mogę powiedzieć, ale sądzę, że któraś z najwyżej ocenianych szkół powinna być ok

# Ma%u0142gorzata

24.04.2017 02:21

Też polecam biuro Gama na Myśliborskiej. Wszyscy pracownicy są tam bardzo profesjonalni i doświadczeni i biorą cała odpowiedzialność na siebie jeśli chodzi o ich wszystkie działania. Myślę, że można czuć się u nich bezpiecznie.

# malwate

28.06.2017 15:24

Kończyłam kurs w MotoStart na Mokotowie, bardzo solidnie uczą, a instruktorzy w porządku i cierpliwi do bólu. Właśnie jestem po zdanym egzaminie i szukam sobie jakiegoś fajnego autka :)

REKLAMA

# marcysia

24.07.2017 21:33

Ja zdalam dzieki Autojar na Kabatach i powiem szczerze ze niema lepszej szkoly niz oni. Na kurs poszlam gdzie indziej ale nauczylam sie tyle co nic wiec wykupilam w autojarze lekcje doszkalajace i dzieki nim poczulam sie pewnie za kierownica.. Nigdy nie pozaluje zmiany szkoly, wielkie uklony dla pana Piotra z auta nr 8- panie Piotrze - 6 z plusem dla pana:D

# Jazka_L

28.08.2019 09:50

A ja poszukuję informacji na temat http://szkolajazdysubaru.pl/. Widzę, że ostatnio jest o niej sporo w internecie a i oferta wydaje się bardzo atrakcyjna.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni