Forum › Warszawa
Którą szkołę nauki jazdy polecacie?
Dwunawowy 22.04.2017 15:55 |
|
Muszę zrobić prawko. Teraz, już i natychmiast :) Potrzebuję kogoś cierpliwego ;) Które szkoły polecacie?
|
Memug 23.04.2017 20:23 |
|
Ja proponuję Ci po prostu wejść na stronę https://www.superprawojazdy.pl/. Masz tam zebraną całą masę szkół ze stolicy i wszystko widzisz. Ile biorą za kurs, ile ludzi za którym razem zdaje, są tam opinie polecające (albo i nie polecające ;)) Znam to wszystko z własnego doświadczenia, bo jeszcze nie tak dawno sama byłam w podobnej sytuacji i takie zestawienie znacznie ułatwiło mi wybór.
|
Dwunawowy 24.04.2017 00:14 |
|
A w jakiej szkole konkretnie robiłaś kurs? I za którym razem zdałaś?
|
Memug 24.04.2017 01:03 |
|
Nie zdawałam w Warszawie, więc nic konkretnego nie mogę powiedzieć, ale sądzę, że któraś z najwyżej ocenianych szkół powinna być ok
|
# Ma%u0142gorzata 24.04.2017 02:21 |
|
Też polecam biuro Gama na Myśliborskiej. Wszyscy pracownicy są tam bardzo profesjonalni i doświadczeni i biorą cała odpowiedzialność na siebie jeśli chodzi o ich wszystkie działania. Myślę, że można czuć się u nich bezpiecznie.
|
# malwate 28.06.2017 15:24 |
|
Kończyłam kurs w MotoStart na Mokotowie, bardzo solidnie uczą, a instruktorzy w porządku i cierpliwi do bólu. Właśnie jestem po zdanym egzaminie i szukam sobie jakiegoś fajnego autka :)
|
# marcysia 24.07.2017 21:33 |
|
Ja zdalam dzieki Autojar na Kabatach i powiem szczerze ze niema lepszej szkoly niz oni. Na kurs poszlam gdzie indziej ale nauczylam sie tyle co nic wiec wykupilam w autojarze lekcje doszkalajace i dzieki nim poczulam sie pewnie za kierownica.. Nigdy nie pozaluje zmiany szkoly, wielkie uklony dla pana Piotra z auta nr 8- panie Piotrze - 6 z plusem dla pana:D
|
# Jazka_L 28.08.2019 09:50 |
|
A ja poszukuję informacji na temat http://szkolajazdysubaru.pl/. Widzę, że ostatnio jest o niej sporo w internecie a i oferta wydaje się bardzo atrakcyjna.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.