Forum › Białołęka
Ksiadz po koledzie
# odkryta 19.01.2005 10:29 |
|
do tych, co przyjmuja. Czy przyjmowac ksiedza w wynajmowanym mieszkaniu?
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 19.01.2005 11:01 |
|
Oczywiscie przyjmuj #Odkryta, ale moze nie zupelnie.
W takiej sytuacji warto jednak zalozyc cos zwiewnego i przeswitujacego. Mozesz byc bez kalesonow, to podniesie temperature wieczoru. Oczy podkresl delikatnie, a usta raczej wyraznie. Jakim kolorem ? Co on lubi, dowiedz sie w niedziele. Z uwagi na inicjatywy naszego El Presidente badzcie sie cicho. To Polska. Twoi pochodzacy ze wsi sasiedzi nie spia, nasluchuja i lubia donosic. Do zachowania wysokiej kultury sklon swojego Goscia jakas Odlotowa Promocja. Na przyklad: Do 20 Stycznia Nawet "BEZ" Bedzie O Centymetr Dluzszy ! I zatkaj mu Nim usta |
# Yeti 19.01.2005 11:29 |
|
Intymny nastrój spotkania podkreśl nastrojową muzyką wydobywająca się z adapteru marki BAMBINO (najlepiej chór Aleksandrowa). Podaj czerwone wino i zakaski (bułka z salcesonem brunszwickim), na deser krakersy. Zsumuj wszystko i masz receptę na odlotowy wieczór.
|
# zuzia 19.01.2005 12:02 |
|
a dlaczego nie?
|
# odkryta 19.01.2005 12:26 |
|
Zapowiada sie interesująco. Jak widac calkiem niezly debiut na forum. a ja pytalam calkiem powaznie....
|
# Nie-ksiądz 19.01.2005 12:52 |
|
Kolęda to błogosławieństwo rodziny i domu, w którym ta rodzina aktualnie mieszka. To także moment poznania rodziny przez duszpasterza.
Błagam, Matko Sławka, nie komentuj słów: "błogoslawieństwo" i "poznania" wg własnego, zmiękczałego nadmiarem niewykorzystanej spermy, wyobrażenia. |
# ktos 19.01.2005 15:57 |
|
Przyjmować! Jeżeli Ksiądz ma być prawdziwym duszpasterzem musi wiedziec co dzieje sie w życiu jego parafian.A co nie którzy na tym forum to pieprzyliby sie nawet z gościem z gazowni i listonoszem pewnie z stąd te wpisy
|
# Aneta. 19.01.2005 16:05 |
|
Nie obrażaj gościa z gazowni ,a od mojego ukochanego listonosza to wara .Oni przychodzą na dłużej i nic nie zostawiają niedokończone .A księżulek to się spieszy i nic nie zrobi porządnie.
|
# Jaś 20.01.2005 09:08 |
|
Pewnie.Przychodząc raz w roku i to po pieniądze to co on może ?
|
# odkryta 20.01.2005 10:37 |
|
Jesli jestesmy przy kwestii pieniedzy, to jaka kwota bedzie wg Was wlasciwa? (naleze do parafii sw. Łukasza)
|
# zuzia 20.01.2005 11:33 |
|
Daj ile uważasz. My daliśmy 50zl, nie wiem czy to właściwa kwota.
Przecież nie chodzi tu o pieniądze (mam nadzieję) |
Matka_Sławka_z_Gdańska 20.01.2005 12:36 |
|
Zuzka ... no to my juz wiemy, w ktorej "klatce" mieszkasz.
To z niej podobno wylecial klecha niczym Batman i przez komore zamawial : - z Telepizzy: 1. rolldoga 2. litr pepsi - z Marion Taxi 3. taryfe na Centralny. Na dolny poziom, pod toalety, poprosil... "Dziany" byl tego wieczoru i pewnie niejednemu Chlopakowi postawil |
# maxu 22.01.2005 13:03 |
|
50 zł to wystarczająco.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.