Forum › Białołęka
Krzyk
# Zosia 20.10.2003 17:53 |
|
Czy ktoś wie co z dziewczyną z dzieckiem z Książkowej, która w piątek została skatowana na balkonie przez mężulka? Była policja. Może ktoś zna ją osobiście,może ona potrzebuje pomocy?
|
# Arek 20.10.2003 17:59 |
|
Nie miej oporów, zgłoś to do Niebieskiej Linii
0-801-1200-02 Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie Poczytaj: www.echo.3w.pl/cgi-bin/echo/zdrowie/zdrowie/dzm |
# bertka 21.10.2003 10:24 |
|
ludzie co to sie dzieje, przed chwilą przeczytalam o skatowanym przez rodziców dziecku, szesciomiesieczne niemowle walczy o zycie a rodzice sie mówią ze spadla z łózka
dla nich dozywocie a nie 10 lat |
# sasiadka 21.10.2003 10:36 |
|
Pobił żonę,bo chciała iść do pracy-z kolei on nigdy nie pracował.
|
# maz desperat 22.10.2003 12:02 |
|
nie bedzie pracowac niech dzieci niaanczy od pracy jestem ja
|
# rudy 22.10.2003 12:40 |
|
Do maz desperat
Wypisywanie takich bzdur wskazuje że z główką coś nie tak.Złoś się w trybie pilnym do psychiatry. |
# maly kazio 24.10.2003 12:00 |
|
Nie jedna rozmowa na tym forum udowodnila, ze piszacy tu dziela sie na dwie grupy: Osob zainteresowanych powaznym komentowaniem faktowy i wydazen. I osob zainteresowanych podgzewaniem atmosfery poprzez pisnie takich glupot jak #maz desperat. Moze Echo powinno zalozyc jakis filtr przeciwko glupocie i chamstwu?
|
# historyk-wyjtkowo 24.10.2003 13:51 |
|
Pisac mozna co sie chce, byle nie uwlaczac spod nicka innym w sposob chamski (to akurat powinno szybko znikac), a zabawne kontrapunkty (nawet jak nie na temat) nalezy zostawiac - ostatnio rozbawil mnie nawet post Mieszkanca. Pomijam tylko rzeczy nudne, albo tych ktorych nie rozumiem )-np. nie rozumiem wypowiedzi p. Sulowskiego (o co mu chodzi?), ale tez nie rozumiem komentarza Gonza do jego wypowiedzi. To jednak moj problem...
|
# historyk-wyjtkowo 24.10.2003 13:56 |
|
By byc zrozumianym- maltretowanie dzieci to powazny problem, ale zart czy absurd nie zawsze oznacza lekcewazenie sprawy czy jej bagatelizacje, czasami jest konieczny dla psychicznego odreagowania.
|
# Matt Riggs 26.10.2003 21:16 |
|
Gratuluję Historyku - wyjątkowo, ale chyba odreagowywanie przy tym temacie to jakieś nieporozumienie, pewnie jak pomyślisz to przyznasz mi rację. Chyba zeby nie, ale "jednak Twój problem".
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.