Forum › Bemowo
# Wwa 07.05.2020 10:57 |
|
Kilometr od Fortu , 400 m. od poczty - chybił trafił
Miejsce fatalne, na uboczu. Biznesy w pawilonach padają po paru miesiącach . Wiem mieszkam niedaleko. |
# Yndi 07.05.2020 13:05 |
|
Nastawiają się głównie na dostawy, więc może lokalizacja nie będzie zbyt dużym problemem. Fakt faktem, że burgery mają świetne.
|
# Gad 07.05.2020 14:00 |
|
Nie Fortów Bema a Fort Bema (liczba pojedyncza) ul.Rosa Bailly do nie obszar Fort Bema a Bemowo Lotnisko.
|
# KochamKrwisteMięsssssko 07.05.2020 21:13 |
|
Wegański burger ? :D Czy ktoś umie mi logicznie wytłumaczyć dlaczego wegetarianie czy weganie nie jedzą po prostu trawy, ciecierzycy itd. tylko tworzą dani na maksa kojarzone z daniami mięsnymi? To tak jakby alkoholik robił sobie każdego dnia drinka o nazwie "Wódka z lodem", tylko zamiast wódki z lodem pił wodę z lodem :).
|
# Dyskusjezdebilami 08.05.2020 01:44 |
|
#KochamKrwisteMięsssssko napisał(a) 07.05.2020 21:13 Wegański burger ? :D Czy ktoś umie mi logicznie wytłumaczyć dlaczego wegetarianie czy weganie nie jedzą po prostu trawy, ciecierzycy itd. tylko tworzą dani na maksa kojarzone z daniami mięsnymi? To tak jakby alkoholik robił sobie każdego dnia drinka o nazwie "Wódka z lodem", tylko zamiast wódki z lodem pił wodę z lodem :). Może dlatego, że niektore osoby przechodzące na weganizm lubią smak mięsa i za nim tęsknią? XDDD |
# Trek 08.05.2020 16:04 |
|
Wegański burger nie ma smaku mięsa. Może osoby jedzące mięso niech jedzą surowego kotleta, a nie dodają doń wegańskie dodatki i ściskają bezmięsną bułką?
|
# Ozoroznawca 08.05.2020 17:35 |
|
"burgery, wrapy, fair trade, hot dogi". - Co ta bełkot? Nie da się tego nazwać po polsku?
A wegański kebab to jak wódka bezalkoholowa albo kobieta bez dziury... |
# LubieDyskusjeZDebilami 12.05.2020 06:13 |
|
Dyskusjezdebilami: każde tłamszenie swoich żądzy, zboczeń i potrzeb wpływa negatywnie na psychikę ludzką:). Aż strach pomyśleć co się musi dziać w głowie takiego weganina w normalnych restauracjach gdy partner/partnerka/sąsiad ze stolika obok zamówi zamiast jarmużu żeberka lub karkówkę :). Potem się dziwić, że są samobójstwa, nagminna masturbacja itp :D
|
# LubieDyskusjeZDebilami 12.05.2020 06:17 |
|
Trek ale Ty jesteś ograniczony. Jak ktoś lubi koszykówkę to już nie może obejrzeć piłki nożnej ? Ja lubię krwistego steka i do tego pyszne podpiekane pieczywo:). Tutaj chodzi o to żeby nie było skrajności i odchyleń w żadna ze stron. Ale co Ty możesz wiedzieć o zbilansowanej diecie :D
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.