Kilometr od Fortu , 400 m. od poczty - chybił trafił
Miejsce fatalne, na uboczu. Biznesy w pawilonach padają po paru miesiącach . Wiem mieszkam niedaleko.
Bemowo

382/2941 

07.05.2020 10:57
#Wwa
07.05.2020 13:05
#Yndi
Nastawiają się głównie na dostawy, więc może lokalizacja nie będzie zbyt dużym problemem. Fakt faktem, że burgery mają świetne.
07.05.2020 14:00
#Gad
Nie Fortów Bema a Fort Bema (liczba pojedyncza) ul.Rosa Bailly do nie obszar Fort Bema a Bemowo Lotnisko.
07.05.2020 21:13
#KochamKrwisteMięsssssko
Wegański burger ? :D Czy ktoś umie mi logicznie wytłumaczyć dlaczego wegetarianie czy weganie nie jedzą po prostu trawy, ciecierzycy itd. tylko tworzą dani na maksa kojarzone z daniami mięsnymi? To tak jakby alkoholik robił sobie każdego dnia drinka o nazwie "Wódka z lodem", tylko zamiast wódki z lodem pił wodę z lodem :).
08.05.2020 01:44
#Dyskusjezdebilami
#KochamKrwisteMięsssssko napisał(a) 07.05.2020 21:13
Wegański burger ? :D Czy ktoś umie mi logicznie wytłumaczyć dlaczego wegetarianie czy weganie nie jedzą po prostu trawy, ciecierzycy itd. tylko tworzą dani na maksa kojarzone z daniami mięsnymi? To tak jakby alkoholik robił sobie każdego dnia drinka o nazwie "Wódka z lodem", tylko zamiast wódki z lodem pił wodę z lodem :).
Może dlatego, że niektore osoby przechodzące na weganizm lubią smak mięsa i za nim tęsknią? XDDD
08.05.2020 16:04
#Trek
Wegański burger nie ma smaku mięsa. Może osoby jedzące mięso niech jedzą surowego kotleta, a nie dodają doń wegańskie dodatki i ściskają bezmięsną bułką?
08.05.2020 17:35
#Ozoroznawca
"burgery, wrapy, fair trade, hot dogi". - Co ta bełkot? Nie da się tego nazwać po polsku?
A wegański kebab to jak wódka bezalkoholowa albo kobieta bez dziury...
A wegański kebab to jak wódka bezalkoholowa albo kobieta bez dziury...
12.05.2020 06:13
#LubieDyskusjeZDebilami
Dyskusjezdebilami: każde tłamszenie swoich żądzy, zboczeń i potrzeb wpływa negatywnie na psychikę ludzką:). Aż strach pomyśleć co się musi dziać w głowie takiego weganina w normalnych restauracjach gdy partner/partnerka/sąsiad ze stolika obok zamówi zamiast jarmużu żeberka lub karkówkę :). Potem się dziwić, że są samobójstwa, nagminna masturbacja itp :D
12.05.2020 06:17
#LubieDyskusjeZDebilami
Trek ale Ty jesteś ograniczony. Jak ktoś lubi koszykówkę to już nie może obejrzeć piłki nożnej ? Ja lubię krwistego steka i do tego pyszne podpiekane pieczywo:). Tutaj chodzi o to żeby nie było skrajności i odchyleń w żadna ze stron. Ale co Ty możesz wiedzieć o zbilansowanej diecie :D
Dodaj wpis