REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Kriolipoliza Czy warto i gdzie w Warszawie?

# rosa

21.07.2016 08:34

Mam wielką prośbę do dziewczyn z Warszawy, a więc interesowałam się zabiegiem kriolipolizy Czy warto i kogo w stolicy polecicie>

# malina39

21.07.2016 10:02

Ze swojej strony polecam dopytać sie o wolne terminy na zabiegi w Laser Care na Grzybowskiej: http://lasercare.pl/ .
Chodziłam tam na cała serię zabiegów i jestem bardzo zadowolona z efektu. Może i po pierwszych nie widać niczego ale po zakończeniu tłuszcyzku jest o wiele mniej ( szczególnie w okolicach brzucha i pupy). Samodzielnie ciężko jest coś takiego osiagnąć. Na stronie jest spora galeria tak wiec możesz sobie tam obejrzeć zdjęcia kobiet przed zabiegiem i po zabiegu.

# MARTARA

17.12.2018 12:52

Tez ostatnio czytałam o tym zabiegu konkretnie tutaj http://zeltiq-krakow.pl/ sporo pozytywnych opinii o tym w sieci, myślę czy się nie udać na parę zabiegów zobaczyć jakie są efekty w moim przypadku.

REKLAMA

# Laura44

19.03.2019 09:22

Zdecydowałam się na zabiegi kriolipolizy na okolice brzucha w Laser Care. Efekty super, zabieg w ogóle nie booli. Tak jak mówiła Pani kosmetolog efekty pojawiły się po kilku tygodniach. Polecam! http://lasercare.pl

# Olka

14.05.2020 12:38

Robiłam zabiegi Kriolipolizy w Laser Delux w Warszawie. Polecam, fajny salon robia tez depilacje laserowa. Po krio zmniejszyły mi się boki także jestem zadowolona

# Michalina77

27.05.2021 12:49

W mojej ocenie jeśli chodzi o zabiegi poprawiające wygląd skóry to zdecydowanie warto się wybrać do Pani Marty Stajudy i jej Studia Urody -www.chillout-lodz.pl. Świetne miejsce i indywidualnie dobrane zabiegi między innymi dostępne zabiegi falami akustycznymi czy kriolipoliza. Duże doświadczenie po stronie właścicielki biura i tym samym faktycznie zabieg dopasowany do potrzeb danej osoby.

REKLAMA

# Karolala

27.10.2022 13:24

Ja również wykonałam serie 3 zabiegów kriolipolizy na brzuch w salonie Laser Care przy ul. Grzybowskiej 5 i efekty są rewelacyjne. Dietą i ćwiczeniami nie mogłam poradzić sobie z tym obszarem i zdecydowałam się właśnie na zabiegi. Zaczęłam od kriolipolizy i sama mi wystraczyła do uzysakania efektów jakie chciała.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025