Forum › Białołęka
Konsultacje w sprawie Czajki
# wąchający z przymusu 25.02.2005 14:27 |
|
Czy ktoś wie, gdzie urzęduje pełnomocnik wodociągów w sprawie rozbudowy Czajki. Podobno są jakieś konsultacje społeczne w tej sprawie. Czajka ma być rozbudowana i zmodernizowana za fundusze UE jeszcze w tym roku. Prawda to czy plotka?
|
# aza 25.02.2005 21:52 |
|
szczegoly na stronie www.mpwik.com.pl
Czajka bedzie rozbudowana, powstanie spalarnia szlamu, a i rejon "dzialania" Czajki bedzie rozszerzony. Niestety smrodek pozostanie w naszej okolicy. Choc nie ma co narzekac, Czajka w ostatnich miesiacach jest dla Nas rzyczliwa :) Wiem, ze osiedle Strumykowa interweniowala w MPWiK, ale co udalo sie zdzialac - nie wiem. I nie sadze, aby cos sie udalo, gdyz prace sa podobno juz zaawansowane. A i UE kaske podobno dala. Pzdr |
Gonzo-reaktywacja 27.02.2005 23:22 |
|
Wolę smród naturalny niż smród korupcji, jak u nas w Gminie. Jak nie wierzycie, zapraszam na ul. Krokwi !!
... był sobie piękny kawałek lasu naprzeciwko Aromy, teraz robią przecinki co drugi dzień i w lesie tym wiele drzew juz nie zostało !! Zgadnijcie co zrobią na końcu ???????? Smoczyński razem ze swoim gachem Sementkowskim i przy zapalczywym udziale brodatego Darka (tego od przedszkola ;) hihi) potną to na działki i opierdolą swoim znajomym. KTO SIĘ CHCE ZE MNĄ ZAŁOŻYĆ, ŻE TAK BĘDZIE ? |
# bolo 02.03.2005 14:42 |
|
Smród syf i trucizna - białołęka ginie
|
# deresa 08.03.2005 09:56 |
|
Witajcie
punk konsultacyjny jest w Gminie Białołęka do 11-go marca. Należy składać protesty w MPWiK Warszawa pl. Starynkiewicz 5 - na pismie bo tylko takie honoruje prawo. ZRÓBCIE coś ze swoim i moim życiem PISZCIE protesty |
# Tony 09.03.2005 17:28 |
|
Deresa, zrób coś ze swoim życiem i nie chrzań bez sensu. Może jakieś dokształcanie?
Protesty przeciw czemu? Czytam Twoje posty w tonacji histerycznej na kolejnym forum i musze ze wstydem przyznać że juz zaczynają we mnie wzbudzać agresję. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.