REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Koncerty w 2022 roku na jakie warto się wybrać

# ErykM

11.01.2022 11:40

Wybralibyśmy się z żoną na jakieś fajne koncerty, które będą w kraju w najbliższych miesiącach. Macie może jakieś ciekawe propozycje na które sami planujecie się wybrać? Ostatnio tylko siedzimy w domu, bo przez tą zimę nie chce nam się wychodzić z domu. Dlatego z nowym rokiem czas się trochę rozruszać, nawet pod uwagę bierzemy koncerty Disco Polo. Mam nadzieję, ze trochę przydatnych wskazówek nam się tutaj pojawi i co najważniejsze będzie to naprawdę udanie spędzony wspólny czas. Z góry dzięki za propozycje :D

# Jacoś

11.01.2022 11:50

Oj tak mamy podobnie, bo jednak brakuje chęci i motywacji do wyjścia jakoś się ostatnio rozleniwiliśmy, ale trzeba zacząć korzystać z życia. Dlatego jeżeli jednak nie udało Wam się trafić na nic ciekawego w najblizszych tygodniach to jak najbardziej mogę polecić Wam jeżeli jesteście fanami Disco Polo oczywiście postawić na króla disco, czyli http://www.ebilet.pl/artysta/zenon-martyniuk-i-zespol-akcent/ bo niedługo trochę wydarzeń z jego udziałem będzie miało miejsce. Pozdrawiam i oczywiście życzę udanego spędzania czasu!
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025