Kolejna gazeta Smogorzewskiego
# wikary201 19.12.2005 11:43 |
|
Smutne, że pan Smogorzewski tak łatwo kupuje sobie prasę lokalną. Tylko patrzec, jak To i Owo przed wyborami zmieni ton z krytykujacego na popierający. Dotychczas sądziłem że Echo Powiatu pozostanie jedynym pismem poza miejskimi układami. Szkoda, że stalo się inaczej.
|
# cywil 20.12.2005 09:00 |
|
a jakie inne gazety sa Smogorzewskiego? TiO na pewno wrecz przeciwnie, chyba tylko Miejscowa. Legionowianka jest nietutejsza, raczej poza układami i się nie liczy jako opiniotwórcza. W sprzedaży jest jeszcze Powiatowa, ale wiem od ekspedientki, że jestem jedynym kupującym w moim sklepie. Echo Powiatu tez jest nietutejsze, układy ma w Warszawie w PO i tych sie chyba bedzie trzymać. Prezydent Legionowa to dla nich drobna przygoda, na której Smogorzewski z penoscia nie straci, ale żeby zaraz mówić o kupieniu gazety. Wątpie
|
# ojojoj 20.12.2005 12:15 |
|
o co ten krzyk, przecież wikary201 tez mozesz sobie otworzyc gazete albo radio. Polska jest jeszcze krajem wolności słowa i chyba nawet kaczor z ojcem Tadeuszem tego nie zmienią. Wiadomo, że kazda gazeta jest w jakimś układzie polityczno-biznesowo-towarzyskim. To normalne i nie ma co lamentowac.
|
# Zzz 21.12.2005 10:38 |
|
wybory bracie, wybory za rok!
|
# xvw 02.01.2006 12:33 |
|
jak sądzicie kto bedzie kandydował oprócz smogorzewskiego? Jakies szybkie kariery polityczne???:):)
|
# olo 02.01.2006 15:53 |
|
a czy ktoś może podać jakieś przkłady tego kupienia?? Bo ja ostatnio widziłem tekst Pani Zakliki a ona chyba nie popiera prezydenta?!
|
# olo 11.01.2006 21:59 |
|
I co wikary jesteś w stanie podać jakieś przykłady??
|
# skuggor 11.01.2006 22:54 |
|
Zaklika?Przeciez ona swoje artykuly konsultuje z Romkiem albo Grabcem. To pic, nie opozycja.
|
# olo 11.01.2006 23:12 |
|
A czytałeś ten o budżecie chyba go z nimi nie konsultowała... Co prawda nie wiele sensownego było w tym artykule ale to już inna bajka...
|
# mieszkaniec-leg 12.01.2006 14:24 |
|
A zauwazyles, że ten o budżecie ukazał sie wczesniej niz dodatek miasta. Od czasu wydrukowania dodatku nie bylo juz artykulu Zakliki, tylko wywiady ze Smogorzewskim
|
# olo 13.01.2006 15:21 |
|
Bo nie było gazety... A poza tym nie tylko ona pisze! A tak a propos, przecież to i owo też ma wywiady ze Smogorzewskim i inne tak samo to czemu onie nie maja miec?? Co to źle? A w ogóle czytałeś ten wywiad?
|
# mieszkaniec-leg 14.01.2006 13:49 |
|
olo, od czasu sfinansowania przez miasto dodatku, nie było artykułu Zakliki. Podejrzewam cenzure prewencyjna redakcji, a nie zakaz Smogorzewskiego. Miasto z pewnoscią mało nie płaci i redakcji na tym zależy. Prezydent nawet nie musi nic mówić. Redakcje pilnują sie same. olo, razem z gazetą w której był ten dodatek miasta, były jeszcze ze dwie (tak mi sie zdaje), zreszta pożyjemy, zobaczymy. Ja stawiam, że Zakliki juz nie beda drukować
|
# olo 14.01.2006 15:40 |
|
Zobaczymy ale ja myślę, że chyba nie muszą miasto chyba pierwszy raz sie pokazało w Echu więc chyba nie będą z niej rezygnować bo to zawsze dodaje kolorytu. Jak będzie zobaczymy czas pokaże...
|
Agata Zaklika 16.01.2006 20:08 |
|
Wszystkich, których zaniepokoiła moja nieobecność w ostatnich numerach gazety "Echo" pragnę uspokoić . Nie była uwarunkowana jakimikolwiek "legionowskimi czynnikami politycznymi". Spowodowana była przede wszystkim brakiem czasu... pracuję właśnie nad strategią wyborczą dla kandydatki PO na Prezydenta Warszwy :)
Pozdrawiam serdecznie |
# pozdrawiam 16.01.2006 21:42 |
|
Czy w tej strategii uwzględni pani interesy Legionowa
- komunikacja w tym wspólny bilet PKP i ZTM - most północny szybciej + trasa - przedłuzyć metro na Tarchomin i połączyć autobusami z Legionowem i wiele innych |
# antypis 17.01.2006 09:31 |
|
Napisała Pani kandydatKI, więc to praca na rzecz HGW. Wygląda jednak na to, że grupa Piskorskiego powróciła do PO w W-ie. Czy nie lepiej zająć się swoim własnym podwórkiem? Tyle tu do zrobienia, a Pani pisze strategię do szuflady...
|
# wikary201 06.04.2006 16:59 |
|
Moje na wierzchu. Ukazał się kolejny opłacony przez miasto biuletyn, a Zaklika jak nie pisała tak nie pisze. Miasto korumpuje gazety lokalne przed wyborami.
|
LINKI SPONSOROWANE