Forum › Bielany
# Bielańska 03.09.2019 11:23 |
|
Wydatki na kulturę wcale nie są "niedorzeczne". Zwłaszcza Bielany potrzebują kultury, bo inaczej pod naszymi domami będzie królowało menelstwo, a normalni ludzie będą siedzieć w domu bojąc się wyjść. A dzielnica powinna być miejscem przyjaznym i zintegrowanym. Ja się cieszę zarówno z koncertów, w tym roku akurat nie skorzystałam jak i z kina pod chmurką (byłam 2 razy i jestem zadowolona). I bardzo się cieszę, że dzielnica nie promuje disco polo, tylko artystów ze zdecydowanie wyższej półki artystycznej.
|
# bryk 05.09.2019 09:38 |
|
#Bielańska napisał(a) 03.09.2019 11:23 Wydatki na kulturę wcale nie są "niedorzeczne". Zwłaszcza Bielany potrzebują kultury, bo inaczej pod naszymi domami będzie królowało menelstwo, a normalni ludzie będą siedzieć w domu bojąc się wyjść. Jak koncert witaj lato na Bielanach jest wydarzeniem kulturalnym to disco polo powinno być puszczane w filharmonii narodowej. Tylko totalny agitator polityczny nie przyzna, że jest to wywalanie publicznych pieniędzy na indywidualną promocję polityków. U nas w takim "darmowym" marketingu przoduje pan Pietruczuk, ale nie oznacza to że inni są lepsi. Inwestycja w kulturę to chociażby dofinansowanie teatrów i wystaw, tak aby były dostępne dla wszystkich. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.