Forum › Bielany
# Leon 15.11.2021 18:20 |
|
Baba za kierownicą to nieporozumienie. PIS ma racje baba do garów i dzieci rodzić
|
# W-wa 15.11.2021 21:22 |
|
A może nauczyć pieszych i rowerzystów poruszania się po mieście ,ja osobiście jeżdżę na rowerze i samochodem to co widzę na ulicach to woła o pomstę do Boga .
Rowerzyści wymuszają pierwszeństwo na przejazdach piesi wbiegają na przejścia bo on ma pierwszeństwo . Tak PiS wybija ludzi !!!rower to nie pieszy ! Nie ma pierwszeństwo ,pieszy wbiegający na przejście sam sam się prosi o potrącenie (za namowom żądzących ) |
# Marta41 15.11.2021 21:40 |
|
#Leon napisał(a) 15.11.2021 18:20 Leon, masz zyebany czerep.Baba za kierownicą to nieporozumienie. PIS ma racje baba do garów i dzieci rodzić |
# Matt0 16.11.2021 14:14 |
|
#W-wa napisał(a) 15.11.2021 21:22 A ja widzę zapie**alajacych kierowców ktorzy notorycznie wjeżdżają w przystanki.A może nauczyć pieszych i rowerzystów poruszania się po mieście ,ja osobiście jeżdżę na rowerze i samochodem to co widzę na ulicach to woła o pomstę do Boga . Rowerzyści wymuszają pierwszeństwo na przejazdach piesi wbiegają na przejścia bo on ma pierwszeństwo . Tak PiS wybija ludzi !!!rower to nie pieszy ! Nie ma pierwszeństwo ,pieszy wbiegający na przejście sam sam się prosi o potrącenie (za namowom żądzących ) |
# EdmundGusman 16.11.2021 15:45 |
|
Bezczelny smarkacz sam sobie zaszkodził, takie są owoce działalności aktywistów miejskich, którzy wpajają pieszym i pedalarzom przekonanie o ich wyższości, oraz bezwzględne przeświadczenie, że każdy zawsze musi ustąpić im pierwszeństwa. A teraz kierująca samochodem będzie miała tylko problemy psychiczne.
|
# tatko 16.11.2021 19:34 |
|
A wszystko bo dzieci jedżą rowerami bez karty rowerowej .Nie znają pzepisów to i są efekty. Nikt tego nie kontroluje a policja woli nie ruszać tematu dzieci jadących bez uprawnień bo łatwiej pieszemu mandat wypisać niż się bując z nieletnim .
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.