REKLAMA

Forum › Wawer

REKLAMA

Klub w stolicy na udany kawalerski

# Kamil75

16.10.2018 11:54

Siemka młodzi i starsi, chcę wziąć sprawy w swoje ręce i wyprawić przyjacielowi niezapomniany wieczór kawalerski, ale i taki, który nie zepsuje jego relacji z przyszłą żoną. Mamy takie akcje za sobą, powtórki nie chcemy. Myślałem o prestiżowym klubie New Orleans Club , który cieszy się dobrą opinią. Co myślicie o tym pomyśle?

# Darek444

02.02.2019 13:58

no tam na pewno warto robić, nie pożałujecie. Już od 200zł za osobę możecie sobie open bar wykupić. Jest też opcja VIP roomu i tancerki są świetne, widać że robią selekcję a nie biorą obojętnie kogo chętnego. Naprawdę prestiżowo tam jest

# mikolaj

17.05.2019 11:19

polecam wybrać Gold House - lepszy ceny i ciekawe propozycje przeróżnych SHOW z których można skorzystać

REKLAMA

# allla

17.05.2019 17:32

to wszystko ściema, ograbią was z kasy

Pani Wiosna

24.05.2019 23:45

Dzięki Wiośnie, każda Polka i Polak do 26 roku życia będą mogli bezpłatnie podróżować po Unii Europejskiej. #wiosna #wiosnabiedronia #KGawkowski
https://imgbbb.com/image/emzjZ

# Wager

22.02.2021 18:02

Po kawalerski warto pod ręką mieć namiar na najskuteczniejszy sposób leczenia kaca, czyli kroplówki witaminowe. W Warszawie mogę polecić https://www.medycznydetox.pl Przyjeżdżają do domu i człowiek wraca do żywych

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWawer

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025