REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# Wawerczyk

26.04.2017 16:51

Czy władze Warszawy rozważają przeprowadzenie oprysków? Uważam, że media powinny nagłośnić sprawę, także brawa dla portalu.

# ramo

10.05.2017 14:23

Nosicielami kleszczy są psy. Psy podczas każdego spaceru biegają po trawie i wszystkie robaczki i zarazki znoszą do domu.
http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/choroby-pasozytnicze/czym-mozna-zarazic-sie-od-psa-jakie-choroby-przenosza-psy_41872.htmlhttp://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/choroby-pasozytnicze/czym-mozna-zarazic-sie-od-psa-jakie-choroby-przenosza-psy_41872.html

# Pankracy-wybieg

11.05.2017 18:22

O ! czyli jak nie będzie psów to i kleszczy nie będzie ?? Logika zadziwiająca
mity

REKLAMA

# ramo

13.05.2017 21:45

Pankracy-wybieg, tu nie chodzi żeby psów nie było tylko żeby znać prawdę o psach.
Zła logika czy zadziwiająca gdy się zna prawdę?

# Pankracy-wybieg

17.05.2017 01:26

Zła , tymi i innymi chorobami można zarazić się od różnych zwierząt, niekoniecznie psów. Od ludzi tez można różne rzeczy złapać - poczytaj sobie o owsikach. To akurat najpowszechniejsze robale i występują głównie u dzieci. Im tez zakażesz spacerów? Dodatkowo , w cytowanym artykule ani słowa o przenoszeniu kleszczy przez psy bo kleszcze żyją w na krzewach i w trawie i czekają na jakiegokolwiek żywiciela. Dobra rada z cytowanego artykułu - należy przestrzegać zasad higieny. To wystarczy.

agawa

17.05.2017 14:08

Bardzo dobrze, jeśli pies ma dobrą obrożę przeciwpchelną i przeciwkleszczową. Wówczas nie ma siły, żeby został ugryziony. Jest bardzo droga ale starcza na cały kleszczowy sezon. Ja sama kupuję psu takie obróżki i nigdy jeszcze nie miałam kleszcza na psie! U ludzi to co innego... Zazwyczaj unikam łażenia po krzakach i trawach :)

REKLAMA

# uuuu

16.06.2017 10:07

nie było słoi - nie było kleszczy

# Majorek

27.06.2017 12:44

Permentryna, czyli środek do impregnacji ubrań (NIE STOSOWAĆ NA SKÓRĘ). Kleszcz albo inny owad który się "przejdzie' po zaimpregnowanej tkaninie, jest zabity "na śmierć"

# star

30.08.2017 22:48

W tym roku pierwszy raz kupiłam środek , który smaruje się bezpośrednio na skórę - Fiprex i odpukać do tej pory psiak nie miał kleszcza. Znaczy działa :) Wstrętne są te kleszcze i trzeba się od nich chronić.

REKLAMA

# szmata szeptana

31.08.2017 08:40

Szukam szmat szeptanych do marketingu szeptanego.
Czujesz, że jesteś szmatą szeptaną ?, nie potrafisz robić nic innego ?
Będziesz pisać gowniane posty na zlecenie innych.
To praca dla ciebie !!!
Razem z mężem uważamy, że to doskonały czas dla szmat szeptanych.
Warto się teraz tym zainteresować..

# ada

17.05.2018 15:42

Jeśli o mnie chodzi to ja sobie chwalę płyn na kleszcze Kleszcz Stop, on ogólnie zapobiega samemu włażeniu kleszczy, odstrasza je, a to jest najważniejsze bo jak kleszcz się wbije to nawet jak się go wyciągnie szybko to i tak będzie ryzyko zarażenia

# anty spam

17.05.2018 19:17

Głupocie Stop, polecam!!!

REKLAMA

# alicja

13.06.2018 14:15

Cześć. Od maja stosujemy u nas w domu Kleszcz Stop i jeszcze kleszcza nie widziałam ani u siebie, ani u dzieci. Prosta ochrona, bo po prostu wystarczy się tym płynem spryskiwać w miejscach szczególnie narażonych na wczepienie się przez kleszcze.

# antyspam

13.06.2018 14:27

Głupocie Stop, polecam!!!
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl