Forum › Bielany
# damian 16.06.2015 08:46 |
|
Gdzie można głosować, dlaczego nie ma żadnego linku, dlaczego nie ma linku do innych projektów?
|
# kloss 16.06.2015 16:49 |
|
"Mieszkańcy chcą, by w pobliżu stacji metra powstały miejsca, w których można zatrzymać na kilka minut samochód"
A KTO BĘDZIE PILNOWAŁ BY POSTÓJ NIE TRWAŁ KILKA GODZIN? ALBO I KILKA DNI? Skończy się tak że to będzie normalny oblężony parking. Na Młocinach można zatrzymać na kilka minut samochód i to chyba wystarczy. |
# K.K. 17.06.2015 11:56 |
|
Skwer Integrator jest super pomysłem. ma mój głos!
|
# Rafał 18.06.2015 11:56 |
|
Boiska, przedszkolne place zabaw i inne tego typu inwestycje powinny być finansowane z budżetu dzielnicy lub miasta, a nie z budżetu partycypacyjnego!
|
# Bielanka 22.06.2015 15:34 |
|
Mieszkam obok poczty i niestety integrator to pomysł do bani po pierwsze ja wracając z pracy nie mam gdzie zaparkować wszystko jest oblezone przez parkujacych okolicznych ludzi którzy idą do metra... Wszystkie place zabaw, skwerow i laweczek są oblegane przez malolatow pijanych różnorakie trunki. I do tej pory nie miał kto zamieść lub odchwaszczyc chodniki... Jest wiele fajniejszych przydatnych rzeczy do głosowania mam nadzieję że to nie przejdzie...
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.