REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Kim jest dyrektorka liceum na van Gogha?

# Adrian

02.06.2005 17:25

Ktos wie więcej na temat pani, która wygrała konkurs na dyrektorkę, pokonując Zięcinę? I czy to oznacza zmiane dyrekcji Herberta?

# burmistrz

02.06.2005 20:58

Jest znajomą radnego z ratusza a to wystarczy żeby dostała tę posadę

# Sylwester

02.06.2005 21:46

Z tego co wiem ta kobieta co wygrała nawet nie potrafi dobrze się wypowiedzieć , a mimo to chwali się ,że zrobi najlepszą szkołę w mieście . Ja tam dziecka swojego napewno do tej pani nie poślę. A szkoda bo myślałem ,że jednak wybiorą kogoś mądrego ,wykształconego. Szkoda ,że moje dziecko nadal będzie musiało dojeżdzać do szkoły gdzieś do śródmieścia . Niestety jeśli wybrali taką dyrektorkę to dobra szkoła napewno nie powstanie.

REKLAMA

# Współczujący

02.06.2005 22:05

Dyrektorką liceum na Van Gogha została pani Mierzwa-Małecka
pseudonim "wściekła".

# nick

02.06.2005 22:17

Rety znowu układy!!!!!!!!! Ktoby pomyślał, że nawiedzona baba ze stażem w policji zostanie dyrektorem szkoły... nieskalanej jeszcze żadnym a może jednak już skalanej jak jasny gwint... Białołęko czy Ty żyjesz tylko bagnem na którym powstałaś?

# Ciotka z Ornety

03.06.2005 08:14

Zeby było smieszniej za tą kandydaturą optował PIS i p. Ziętecka

REKLAMA

# przeciwnik pani M.

03.06.2005 16:25

wiedźma nie kobieta, pamiętam ją jeszcze z podstawówki, jakieś 6 lat temu uczyła mnie fizyki, masakra, a teraz podobno jest jeszcze gorzej, mój brat w tym roku kończy gimnazjum, i niestety ma do czynienia z ów panią dyrektor.
Chodzi plotka po szkole że pani Małecka kazała nauczycielom zaniżać oceny na koniec roku (3 klasa gimnazjum, gdzie oceny są istotne dla szukania nowej szkoły) Jaki ma w tym cel? a taki, że jeżeli uczniowie będą mieli słabszą średnią to niedostaną się do wymarzonych szkół i przyjdą do liceum na Van Gogha......
jak w tym kraju ma być dobrze, skoro młodzież, uczniowie jako młodzi ludzie zaczynający samodzielnie żyć, widzą co się w około nich dzieje.........
no comment

# xyz.

07.06.2005 07:44

Takie opinie mogą wydawać uczeni typu -wsciekła.Pani która wygrała konkurs to najlepsza kandydatura (nawet głupcy powinni wiedzieć że był konkurs w którym obowiązują zasady)Używanie argumentów ''że nie jest z PiSu świadczy tylko o autorze.Ludzi mądrych trzeba szukać bez względu gdzie są i bez względu na cenę. Oceny typu ''wściekła'' formuj facet używając lub określając swoje dane.Ponieważ mogło sie zdarzyć że nic nie wchodzilo Tobie do '' łba '' i wcieklość byla spowodowanba tym że nie mogła z pozostałymi iść dalej tylko musiała kręcić się wokół Ciebie.A wtedy pozostaje :wscieklośc,bezsilność,zobojętnienie,apatia,lug podróż do innego zawodu.

Matka_Sławka_z_Gdańska

07.06.2005 10:21

pis, zientecka i praca w policji ...
ha, ha, ha ...no to sa niezle referencje, calkiem niezle !

REKLAMA

# nick

08.06.2005 18:06

Jakie zasady? Owszem zasady specjalnie już wczesniej przygotowane. To na zasadzie kontroli, która na miesiąc przed wejściem dzwoni do Kowalskiego i mówi: Kowaliski ty musisz przygotować mi dokumenty tak i tak, bo ja będę je sprawdzać, no więc Kowalski masz to wszystko posiadać w takim i takim porządku.Rozumiesz Kowalski?!.HaHa

# kaczor

10.06.2005 12:01

Nie znam sie na nominacjach dyrektorskich, ale jeśli pani Ziętęcka z PIS udzieliła rekomendacji pani Małeckiej rzekomo bezpartyjnej to należy się tylko cieszyć. Kwa kwa kwa.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025