Forum › Wola
# gość 13.10.2017 14:52 |
|
ja jeszcze dorzucę ze zgodnie z tym co planuje miasto to w tej lokalizacji ma w przyszłości przechodzić trasa tramwajowa łącząca dworzec Zachodni z nowo budowaną linią wzdłuż ulicy Kasprzaka.
|
# ttt 13.10.2017 19:54 |
|
Artykul na zamowinie PO lub jakiejs matuli z cisnieniem.
|
# Natka93 13.10.2017 21:07 |
|
W Łodzi 16 października odbędzie się wielkiego formatu wydarzenie, czyli europejskie Forum Gospodarcze - Łódzkie 2017 . Gośćmi, poza autorytetami nauki i biznesu, będzie słynna para Wellman i Prokop,którzy poprowadzą wieczorną galę Mocni w Biznesie.
|
# Top 14.10.2017 21:11 |
|
Linia tramwajowa przez Kasprzaka to porażka tam powinno być metro ale to zrozumieją za jakieś dobrych parę lat...
|
# 18_lat_bezPZP_na Woli 15.10.2017 22:43 |
|
Dawno tak mało wnikliwego artykułu nie było. Zacznijcie od 18lat bez Planu Zagospodarowania Przestrzennego, to torpeduje całą okolicę. A o lokalizacji przy ul. Grodziskiej (największą miejska działka na Odolanach) cisza- czyżby ktoś planował tam kolejne osiedle?. Jedyne roszczenia jakie są rozpatrywane przy tej lokalizacji dot. zasiedzenia. (Ktoś bezprawnie korzystał z tego terenu I teraz próbuje go przejąć...).
|
# ito 31.10.2017 10:22 |
|
Prawda jest taka, że potrzeba Dwóch szkół, jeśli nie trzech. I na Ordona/Kasprzaka potrzeba tej szkoły. I na Karlińskiego i tak będzie mało. Że panna jest ściśnieniowana ? ja rozumiem, bo jak zaczną robić szkołę na Ordona a jej dziecko ma, pewnie ( bo nie wiem ) 5-6 lat to będize musiała je odwozić te 400 m. Zamiast mieć szkołę pod domem. W tym apelu i liście są tylko mieszkańcy JK z awanturą bo im obiecali szkołę pod nosem. Więc ja bym nie ferował, że szkoła na Ordona to bardzo zły pomysł. Dawać szkół ile wlezie!
|
eRDe 07.11.2017 10:40 |
|
#ito napisał(a) 31.10.2017 10:22 Dawać szkół ile wlezie! Jak na razie dzielni włodarze nie potrafią sobie poradzić z budową jednej szkoły:) |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuWola
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.