Forum › Targówek
# opos 21.01.2020 05:29 |
|
Zmiana szyldu nie zmieni największej wady tego sklepu-beznadziejnego dojazdu i powrotu komunikacją miejską. Z Targówka można dojechać, nie można wrócić. Z Pragi nie można dojechać, można wrócić.W rezultacie, jest to sklep dla samochodziarzy, bo nikt, kto jeździ autobusami, po większe zakupy się tam nie wybierze. A Metro Szwedzka...jest w absurdalnie dużej odległości i nie ma do niego cywilizowanego dojścia.
|
# iTwojąMatkęTeż 21.01.2020 13:33 |
|
300 metrów to absurdalnie daleko.
Trzeba być niezłym przegrywem :) |
# sdfsfsfdfs 23.01.2020 00:43 |
|
z jakiś powodów tam dojazd to masakra.......... i Tesco na Górczewskej zostało a tu nie zamkneli, bardzo słaba lokalizacja tego sklepu sprawił to co się stało
|
# Monika25 23.01.2020 10:37 |
|
Cześć panowie, mam na imie Monika 25 lat. Chętnie poznam normalnego faceta. Nie szukam sponsora, nie interesuje mnie jakie masz zarobki, samochód itp. Przede wszystkim cenię kulturę osobistą i poczucie humoru, wygląd dla mnie to sprawa drugorzędna. Zainteresowane osoby zapraszam do kontaktu. Więcej moich zdjęć można zobaczyć na moim profilu : https://wyspakobiet.eu/monia25
|
# Avant Loans 23.01.2020 23:55 |
|
Jesteśmy grupą wsparcia finansowego, która zajmuje się finansami międzynarodowymi dla dowolnej liczby instrumentów bankowych. Nasze usługi są szybkie i niezawodne. pożyczki są
zatwierdzone w ciągu 24-48 godzin od pomyślnego zastosowania. Oferujemy pożyczki od minimalny zakres 2000 USD do maksymalnie 50 milionów USD z przystępną stopą procentową 3% i pożyczką okres od 1 do 25 lat w celu spłaty pożyczki. Celem grupy Avant jest zapewnienie doskonałych profesjonalnych usług finansowych. Jeśli potrzebujesz pożyczki, skontaktuj się z nami. Napisz do nas przez: av_ant@outlook.com Wyślij do nas e-mail za pośrednictwem; avants.loan@gmail.com Whatsapp +1 (409) 2062954 pozdrowienia Grupa Avant |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.