REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Karta Biznes Benefit

# natalia840

29.05.2017 19:18

Polecacie tą kartę https://www.biznesbenefit.pl? Bo do wtorku muszę się zdecydować.

# xanix3890

30.05.2017 23:55

Ale dla pracowników czy dla siebie??? Ja mogę powiedzieć Ci jak to wygląda z perspektywy pracownika, bo w mojej firmie właśnie te karty zastąpiły Multisporta. Jest dużo punktów w Wawie gdzie ją zrealizujesz, mnóstwo knajp, salonów, SPA, etc. Generalnie ja jestem z niej o wiele bardziej zadowolona niż z Multi, bo o wiele częściej ją wykorzystują i w sumie przez parę miesięcy zaoszczędziłam na niej z tysiaka, bo rabaty są rzędu 30 czy 50%, a to już jest naprawdę dużo.

# natalia840

31.05.2017 23:15

Nie, nie, dla siebie, mam możliwość wzięcia w firmie w której pracuję. :) Dzięki za opinię. Też właśnie przeglądam wstępnie na ich stronie punkty w mieście gdzie można wykorzystać kartę, i faktycznie sporo tego.

REKLAMA

# boomla47

31.05.2017 23:33

Bierz, będziesz zadowolona. Jedna z nielicznych kart, gdzie faktycznie da się oszczędzić i możesz korzystać ile chcesz.

# katrina9

01.06.2017 01:20

no dobra, wszystko fajnie, rabaty tez niezle, ale w knajpach czy jakichś salonach nie robią problemu jak się rezerwuje stolik czy umawia na wizytę z tą kartą? bo z gruponem np. tak jest, nie zawsze, ale wiele razy tego doswiadczylam

# emilav

01.06.2017 18:22

szczerze mówiąc mnie się nigdy żadne takie rzeczy nie przytrafiły, a korzystam sporo. pewnie zależy od człowieka obsługującego Cię. ale generalnie spoko

REKLAMA

# karola490

30.06.2017 18:35

Ostatnio wyczaiłam rabaty do Agi Jensen na tą kartę, jestem przeszczęśliwa. :D

# vika

19.12.2017 18:11

Mój hit to zniżka na depilację ipl -70% na Kasprzaka i na Niepodległości. Trzeba zrobić całą serię zabiegów, a te nie należą do najtańszych, a z Biznes Benefit naprawdę sporo oszczędzam i jakość usługi jest na najwyższym poziomie.

# Syfiasta reklama a

19.12.2017 19:18

Nie polecam nikomu to syf najgorszy

REKLAMA

# ronnie

03.01.2018 21:08

Moja koleżanka ma, a ja czasami od niej pożyczam, bo karta nie jest imienna więc okazać ją i korzystać ze zniżki może każdy. Sama chciałabym mieć, żeby się już tak nie prosić ale mój pracodawca się nie zdecydował. Ostatnio skorzystałam z aż 50% zniżki na sushi w Kwitnącej Wiśni - bardzo polecam!

# bbardzo przykre

04.01.2018 10:07

To bardzo przykre i smutne, że ludzie muszą uciekać się do zarobkowania w tak podły i poniżający sposób.
Nigdy nie widzieli na oczy danej firmy czy produktu, a polecają, wychwalają.
Jak to łatwo się zeszma.cić dla paru srebrników, żałosne. ' ..

# konstelia

20.02.2018 16:59

Ja akurat mam taką kartę i bardzo sobie chwalę, ale wiadomo, że ile ludzi tyle opinii. Można znaleźć bardzo fajne zniżki, tak jak wspominaliście - to że karta nie jest imienna to ogromny plus, a z gorszym traktowaniem nie spotkałam się nigdy.

REKLAMA

# ulka

21.02.2018 08:44

Warto ją mieć, serio! Na terenie Warszawy opłaca się niesamowicie i naprawdę można zaoszczędzić.

# Henia6

21.02.2018 08:45

Ja ostatnio znalazłam -25% w restauracji 8MY Kwadrat. Super sprawa z tą kartą!

# to syf jest okropny

21.02.2018 10:09

słaba reklama kiepskiej firmy na darmowym portalu bauahhahahhahahah

REKLAMA

# marekrek

24.04.2018 14:56

Ja taką kartę zaproponowałem swoim pracownikom - nie jest to drogi interes, a zauważyłem, że bardzo sobie chwalą i bardzo dużo udaje im się zaoszczędzić. Mogą dowolnie wykorzystywać zniżki, które sięgają aż 70%, na przykład w restauracji, u fryzjera, czy mechanika.

# anty spam

24.04.2018 15:34

Szukam szm.at szepta.nych do marketingu sz.eptanego.
Czujesz, że jesteś szm.atą szep.taną ?, nie potrafisz robić nic innego ?
Będziesz pisać gowniane posty na zlecenie innych.
To praca dla ciebie !!!
Razem z mężem uważamy, że to doskonały czas dla sz.mat sz.eptanych.
Warto się teraz tym zainteresować..

# Dominikaa

28.07.2018 22:53

My dostaliśmy ją od firmy ok. dwóch miesiące temu i jestem z niej bardzo zadowolona bo wystarczy tylko sprawdzić na ich stronie jak wiele firm ją uznaje oraz jak duże zniżki jest w stanie zapewnić. Teraz gdy wychodzę coś zjeść na miasto ze znajomymi bądź idę np. do fryzjera to mogę z jej pomocą liczyć na dużo niższą cenę. Na pewno zasługuje na duży plus :)

REKLAMA

# ssyff reklama

30.07.2018 08:42

sprzedam temperówki stalowe po 7
polecam wspaniale się nimi temperuje
dobrze tesz wpływają na porost cyckuf
ja jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona.
mam jeszcze cymbałki po 9
ktoś cos ? ? ?? ,
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni