Forum › Bielany
# agata 29.01.2015 23:30 |
|
gdzie teraz jest przeniesiona ta pracownia kaletnicza?
|
# Helinski17@gmail.com 31.01.2015 20:33 |
|
WAWRZYSZEW UL.BALZAKA2 TEL.513387074. KALETNIK.
|
# Mar 16.09.2016 20:40 |
|
Pierwszy raz pisze komentarz . Ale dla takiego czlowieka warto . Miły , uśmiechnięty, i otwarty do klienta. Polecam. Najlepiej !!!!
|
# hortes 07.03.2017 11:48 |
|
hehe... fajny człowiek, aż z ciekawości nawet sprawdziłem ogłoszenia na http://www.gowork.pl/praca - nie ma ich dla tego zawodu, więc chyba rzeczywiście go już nie ma. Szokujące - niby nie minęły przecież wieki. Kojarzycie jeszcze konkretne zawody, które w zasadzie zaniknęły?
|
# Hanisia 30.03.2017 18:00 |
|
Wszystko prawda - wspaniały rzemieślnik, sympatyczny człowiek. Maszynę do szycia też naprawi. :) Dzięki niemu mój stary, walizkowy Łucznik odżył i rozpoczął nowe życie.
|
# suri25 31.05.2017 08:08 |
|
Również miałam przyjemnoś poznać tego sympatycznego Pana, korzystałam z usług jego zakładu i szczerze polecam!! Widać że w swoją pracę wkłada dużo serca
|
ptaszyca123 26.07.2017 13:51 |
|
Nie znam tej pracowni. Ale jeśli szukacie porządnej ekoskóry, to produkcją skaju wysokiej jakości zajmuje się obecnie firma SKAJNET.
|
# Dolek 26.08.2017 14:52 |
|
skajnte jak najbardziej jak ktoś potrzebuje ekoskóry. Nie dość, ze jakościowo prezentują się naprawdę bardzo dobrze, to jeszcze ceny ok. Kupujemy od nich regularnie i złego słowa chyba powiedzieć nie można
|
# szmata szeptana 28.08.2017 10:46 |
|
Szukam szmat szeptanych do marketingu szeptanego.
Czujesz, że jesteś szmatą szeptaną ?, nie potrafisz robić nic innego ? Będziesz pisać gowniane posty na zlecenie innych. To praca dla ciebie !!! Razem z mężem uważamy, że to doskonały czas dla szmat szeptanych. Warto się teraz tym zainteresować. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.