Forum › Wola
# lideksynubeka 26.02.2019 13:45 |
|
No,to na bank albo Żydzi,albo UBywatele sami nabazgrali te bohomazy. Kampania wyborcza zbliża się,lemingom trzeba pokazać rzekome zagrożenia. Celem konsolidacji
|
# Dominik 28.02.2019 10:59 |
|
"Zaatakowali"? Czym przeprowadzili ten atak na budynek? Rakietnicami? Grantami? Rzucali kamieniami?
Droga Redakcjo, wandale budynek pomazali, zdewastowali, może nawet i oszpecili, ale nie zaatakowali! |
# pożyczka z MAGDALENA KUJAWA 02.03.2019 13:01 |
|
Cześć przyjaciele
Nazywam się ALEXANDRA Jeśli potrzebujesz pilnego kredytu Zaprosiłem cię do skontaktowania się z MAGDALENA KUJAWA I nie będziesz rozczarowany To tylko sugestia Mam pożyczkę w wysokości 91 000 Zl dzięki temu wspaniałemu człowiekowi Aby uzyskać więcej informacji Odpowiedz mi krótką wiadomością Lub skontaktuj się ze swoim pożyczkodawcą magdalenakujawa132@gmail.com skontaktuj się z moim adresem e-mail: cohutiualexandra132@gmail.com Autorzy MAGDALENA KUJAWA Będziesz miał rozwiązania dla wszystkich swoich problemów Potwierdzam to Jeśli nie potrzebujesz pożyczki Więc poinformuj swoją rodzinę i przyjaciół dziękuję Kredyt dla ludzi, którzy są nieodzowni |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuWola
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.