Forum › Białołęka
# ulas 23.11.2020 20:04 |
|
Świetna. Poprosimy taką również na Tarchominie :)
|
# observer 23.11.2020 21:24 |
|
Tutaj już nie ma miejsca. Żabka jest wszechobecna; trzeba zbudować chociaż kawałek nowego osiedla.
|
# aZAZEL 24.11.2020 09:34 |
|
Muszę powiedzieć iż ta żabka jest moim sklepem najbliżej domu więc często korzystam. Od razu uwaga montaż szyb w lodówkach i otwieranie ich przez czujniki fajne ale... Jest zawsze ale. Sklep jest wąski więc lodówki stojące w głównym ciągu komunikacji oteiraja się samoistnie gdy ktoś tylko przechodzi. Niestety przejścia są wąskie i wydaje mi się że inaczej się nie da ale ciągłe otwieranie i zamykanie lodówek raczej jest bardzo wkurzające dla obsługi no i strata prądu. . Chyba żeby przestawić lodówkę w inne miejsce. Ale reszta IMPRESIVE
|
# Kic 25.11.2020 00:28 |
|
I palety z towarem też stoją na sklepie pomiędzy półkami?
|
# ANNA CROMA FINANSOWANIE 30.11.2020 18:35 |
|
ANNA CHROMA FINANSOWANIE
Witam wszystkich Bardzo dziękuję Bogu że ponownie postawiłeś ANNA CHROMA na mojej ścieżce. W przypadku wszystkich Twoich potrzeb finansowych lub masz kłopoty finansowe, po prostu skontaktuj się z tą wspaniałą ANNA CHROMA, a będziesz miał pełną satysfakcję.Ta kobieta właśnie pomogła mi niewielką sumą 55 000 zł, a to mi wystarczy. Jest kobietą serca, dzięki tej wspaniałej kobiecie mogłem podnieść standard życia i zadłużenie. Jeśli potrzebujesz małej pożyczki, skontaktuj się tylko z nimi, a nie zawiedziesz się. E-mail: annachroma1949@gmail.com Dziękuję Ci UWAGA NIE POLSKI, wstrzymaj się |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.