REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Janosikowe dla Białołęki

# tarchomin

21.05.2009 21:38

Gratuluję artykułu! Wreszcie ktoś wyraźnie powiedział, że Pani Prezydent Warszawy, Hanna Gronkiewicz-Walc, ma w głębokim poważaniu Białołękę. Dlaczego pieniądze z UE na most, zostały przeznaczone na inne cele i to nie w naszej dzielnicy?
Myślę, że Pani Prezydent zapomniała o poparciu udzielonym jej przez mieszkańców Białołęki. Gdyby nie nasze głosy nie pełniłaby tej funkcji!!!!! Przypomni sobie o nas podczas następnych wyborów - ale wtedy nikt nie nabierze się na obiecanki - typu most + metro et cetera!.

# Wiesia z Mezem

22.05.2009 09:44

... cieszymy sie z Moim Mezem, Edwardem. Tak, to trzeba bylo wreszcie wyraznie powiedziec ! Jeszcze w czasie sniadania , Edward wzial mnie za reke i przytrzymal mocno... dostrzeglam w jego wzroku radosc i nadzieje. Siedzielismy przez chwile oboje w milczeniu i juz mialam zaintonowac "Barke", ale Edward gestem reki nakazal mi trwac w ciszy. Byla taka, ze zdawalo mi sie, ze slysze bicie wlasnego serca, dopiero po chwili pojelam, ze to Krogulska spod 17-stki przygotowuje sie do niedzielnego Nabozenstwa umartwiajac cialo monotonnym biciem glowa o sciane. Poniewaz mieszka w szczycie od tego jej umartwienia odpadlo ocieplenie styropianowe od sciany na zewnatrz, ufundowane w kredycie przez bank i jeszcze nie splacone, a ona sama, nie powiem, przeciez slychac bylo, tez pare razy doszla...
A Wy, zrobilyscie sobie kiedys tak, Dziewczyny ?

# Tecza

22.05.2009 23:05

Wiesiu, ciekawe kto u Was jest mamusią a kto tatusiem, no Pa, do zobaczenia na paradce.

REKLAMA

# Wiesia z Mezem

24.05.2009 22:09

... oczywiscie, ze bedziemy z Edwardem na procesji 11 czerwca. Do zobaczenia, Kolezanko
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025