REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

matt

23.09.2015 09:52

Organizatorem jest Parafia... Taaa.. a nie radny Oracz? A może w inny sposób spożytkować swoje siły Panie radny? Poza tym budowa tego Łuku jest potrzebna?
Zawsze jak widzę Pietrzaka przypomina mi się scena z "Misia" i tekst: "ja Wam wszystko wyśpiewam"

# Henryk

23.09.2015 10:43

Zbędny wydatek. jest wystarczająco dużo pomników tablic i miejsc pamięci. Wystarczy. Łuk triumfalny ? Po co? Nie mamy na co kasy wydawać?

# Niki

23.09.2015 13:15

Koncert za darmo dla parafian

REKLAMA

# pop

23.09.2015 14:30

fura mnie nie zaciagna na ten polityczny kabaret w wykonaniu przeblaklego pietrzaka

# Agata

23.09.2015 20:54

Płatni aktywiści uaktywnili się na tym forum? Zawsze byli w Polsce tacy, którym wszystko jedno było, w czyim kraju żyją, pod czyim sztandarem walczą, byle mieli pełną michę. Ale ten koncert jest nie dla nich. I ten łuk potrzebny jest tym, którzy mają polskie serca i chcą, żeby Polska była Polską. Żądań zaprzańców nie mamy obowiązku respektować.

# Maria.

23.09.2015 20:57

Polska jest Polską a największym zagrożeniem dla niej są Polacy.

REKLAMA

# Bożena

23.09.2015 22:03

#Agata napisał(a) 23.09.2015 20:54
Żądań zaprzańców nie mamy obowiązku respektować.

A ja nie mam obowiązku wysłuchiwania walniętych oszołomów, którzy zawłaszczają sobie Polskę i uznają, że ich racja jest ichsza, a nawet najichniejsza - tylko dlatego, że ktoś może nie lubić Pietrzaka i nie zgadzać się z poglądami jego i jemu podobnych.

matt

26.09.2015 10:12

#Agata napisał(a) 23.09.2015 20:54
Płatni aktywiści uaktywnili się na tym forum? Zawsze byli w Polsce tacy, którym wszystko jedno było, w czyim kraju żyją, pod czyim sztandarem walczą, byle mieli pełną michę. Ale ten koncert jest nie dla nich. I ten łuk potrzebny jest tym, którzy mają polskie serca i chcą, żeby Polska była Polską. Żądań zaprzańców nie mamy obowiązku respektować.
Głos prawdziwej katoliczki! Ciekawe, nie wiedziałem, że ten łuk wyżywi rodziny! Nawet w myślach mi nie przyszło do głowy, że miara polskości i patriotyzmu są łuki i pomniki!
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA