REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Jakiego fryzjera polecacie ?

# Renat35

24.08.2021 13:32

Jeśli macie jakieś sprawdzone miejsce, gdzie ewentualnie z usług fryzjera można skorzystać w Warszawie czy gdzieś w okolicach to dajce znać. Potrzebuje miejsca, gdzie będę się mogła wybrać na czesanie przed weselem koleżanki, do tej pory zawsze w swojej macierzystej okolicy chodziłam do fryzjerki i tutaj właściwie w ciemno musze wybierać. Jeśli ewentualnie będzie można w danym salonie zrobić paznokcie to też byłoby super.

# Madzia66

02.09.2021 11:52

Na pewno na salon Nika można liczyć, bo gwarantują profesjonalne podejście, świetne fryzjerki z doświadczeniem. Można liczyć nie tylko na pięknie zrobioną fryzurę, ale również na profesjonalną pomoc z ich strony jeśli chodzi o podpowiedzi, dzięki którym lepiej będzie można zadbać o fryzurę. To na pewno istotnie będzie ułatwiało wykonanie właściwej fryzury.

# ortega

21.01.2022 12:35

Ja chodzę do świetnej Pani fryzjer na Ursynów. Włosy zawsze mam ścięte perfekcyjnie, a mam trudne do ogarnięcia, bo zacząłem łysieć i widać prześwity. Na szczęście zawsze po wyjściu z salonu moje włosy wyglądają zdecydowanie lepiej, niż są w rzeczywistości, dlatego śmiało go polecam. Nazywa się CORTE DEL SOLE Pozdrawiam.

REKLAMA

# serena11

26.02.2022 19:45

chodzę od ponad roku do Magii Blondu na Sarmacką, polecam Danusię i Kingę, obydwie świetne. Przeszłam u nich metamorfozę z brązu na blond, włosy są dalej w świetnej kondycji

# małałyga

12.09.2022 18:51

Myślę, że przede wszystkim bardzo wiele jeszcze zależy od tego dla kogo ma być ten fryzjer i ja jestem przekonana, że przede wszystkim https://www.fryzjerkowo.pl/ jest bardzo ważny. Muszę dodać, że sama niedawno właśnie go szukałam dla mojego dziecka i na całe szczęście udało mi się go znaleźć.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025