Forum › Warszawa
Jakiego fryzjera polecacie ?
# Renat35 24.08.2021 13:32 |
|
Jeśli macie jakieś sprawdzone miejsce, gdzie ewentualnie z usług fryzjera można skorzystać w Warszawie czy gdzieś w okolicach to dajce znać. Potrzebuje miejsca, gdzie będę się mogła wybrać na czesanie przed weselem koleżanki, do tej pory zawsze w swojej macierzystej okolicy chodziłam do fryzjerki i tutaj właściwie w ciemno musze wybierać. Jeśli ewentualnie będzie można w danym salonie zrobić paznokcie to też byłoby super.
|
# Madzia66 02.09.2021 11:52 |
|
Na pewno na salon Nika można liczyć, bo gwarantują profesjonalne podejście, świetne fryzjerki z doświadczeniem. Można liczyć nie tylko na pięknie zrobioną fryzurę, ale również na profesjonalną pomoc z ich strony jeśli chodzi o podpowiedzi, dzięki którym lepiej będzie można zadbać o fryzurę. To na pewno istotnie będzie ułatwiało wykonanie właściwej fryzury.
|
# ortega 21.01.2022 12:35 |
|
Ja chodzę do świetnej Pani fryzjer na Ursynów. Włosy zawsze mam ścięte perfekcyjnie, a mam trudne do ogarnięcia, bo zacząłem łysieć i widać prześwity. Na szczęście zawsze po wyjściu z salonu moje włosy wyglądają zdecydowanie lepiej, niż są w rzeczywistości, dlatego śmiało go polecam. Nazywa się CORTE DEL SOLE Pozdrawiam.
|
# serena11 26.02.2022 19:45 |
|
chodzę od ponad roku do Magii Blondu na Sarmacką, polecam Danusię i Kingę, obydwie świetne. Przeszłam u nich metamorfozę z brązu na blond, włosy są dalej w świetnej kondycji
|
# małałyga 12.09.2022 18:51 |
|
Myślę, że przede wszystkim bardzo wiele jeszcze zależy od tego dla kogo ma być ten fryzjer i ja jestem przekonana, że przede wszystkim https://www.fryzjerkowo.pl/ jest bardzo ważny. Muszę dodać, że sama niedawno właśnie go szukałam dla mojego dziecka i na całe szczęście udało mi się go znaleźć.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.